Akaryakıtta ÖTV Zammı (14. sayfa)
-
-
Doğalgazın ötv sine zam yapacaktın seçim den önce neden bedava verdin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Patlıcan ile yazmış çok manidar.
-
-
gabardaki petrol girdi bize.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lan bu kadar sayfalık konuda bir tane bile akp trole rastlayamadım Neyse hadi gönülleri olsun, bu işin sorumlusu koltuğa yapışan gılışşşdarrr. Yallah eleştirin hadi
-
Taksiciler dolmuş ne varsa isyandalar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar daha başlangıç, alıştıra alıştıra benzin 2 dolar olacak. Yurt dışını örnek veriyorlar şimdiden. Yetmez ama evet :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 17 Temmuz 2023; 0:34:34 > -
şu an seçim olsa yine basarlar,
bunlara acımak mı, elimden gelse tekme atıcam
-
Selâ ekonomi için okunuyordu demek ki.
Bunlarada %25 ust oran getirilmeli.
DURMAK YOK , YAYAN DEVAM !!!!
Terör, LGBT söylemleri ile cahil halkı kandırarak seçim kazanmak için var onlar sadece. Gerisi hikaye.
Umarım daha yüksek enflasyon olur piyasada para dönmez. Batak günler gelsin
Türk halkinin en büyük sıkıntısı örgütlü bir halk olmayışı ve siyasi bilinçten yoksun saplantilı ideoloji ve dinsel olguları benimsemesi. Tam bir proletarya örneği
O kadar ezilirki asla sesini çıkaramaz çünkü bilir sesini çıkarırsa terörist hain komünist diye yaftalanir.
Bu ülke de hakkını arayan eşit adil özgür ve insanca onurlu yaşam isteyenler her seferinde aşağılandığı için o bilinçli olan az sayıdaki nesilde sesini çıkaramıyor.
Bir diğer konu da okuyan insana düşmanlik bugünkü zamlarla yıllardır kendi yağında kavrulan orta gelirli kısım yani kamuda ki ve beyaz yakalı insanlar da ekonomik krizden nasibini alınca alt kesim mutlu oluyor.
Bakınız yemesinler icmesinler Starbucks gitmesinler tatil yapmasınlar her sokak röportajında duyarsınız. Aslında mikro okumuş adam düşmanlığıdır bu durum.
oy lazımdı...
-
Ayakların baş olduğu ortamda, çarklar durduğundan ilk o ayaklar işsiz kalacak. O günleri sabırsızlıkla belkiyorum.
-
20 küsür senenin sonunda geldiğimiz yer, zam üstüne zam, her gün yeni bir zam. Ülkeyi onlar yedi, borcunu bize ödettiriyorlar. Cengizin borçlarını 20 sene ötele, vatandaşa 4 mtv kitle. Vatandaş napıyor ? Çürük tofaşı ile seçim kutluyor.
Neymiş ? Faiz sebep enflasyon sonuç DEĞİLMİŞ.
Neymiş ? Ben ekonomistim demeyle olmuyormuş.
Neymiş ? Nas yokmuş.
Bir inat uğruna senelerimiz gitti. Hala daha togg yaptı diye geziyorlar. Beyninizin qq.
-
Milletin bir an önce protesto etmesi gerekli başka çare yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X