Şimdi Ara

akasa trio fan kontrolcü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar, ben akasa trio fan kontrolcü aldım taktım ve kasada 2 adet akasa viper 14cm lik pwm fanı var onları kontrolcüye bağladım. fakat bilgisayarı ilk açışta takılı fanlar yüksek devirde dönüyor hızları kapalı olduğu halde..
    ve benim için en sıkıcı durum bu viper fanları kullanmak için kontrolcüden açtığımda fanın motorundan vınlama sesi geliyor.
    fakat bu iki fanı anakarta taktığımda hiçbir vınlama sesi gelmiyor. (vınlamadan kastım, fanların çalışırken yaptığı hava sesi değil..)
    bu fan kontrolcüyü kullanan birileri varsa yardım ederse çok sevinirim...

• kanımca kontrolcunun gucu yetmıyo gerılım düşüşü yani
  • ama fan kontrolcünün kanal başı 30wat güç diyor.
  • yok mu arkadaşlar bu fan kontrolcüyü PWM fanıyla kullanan...
  • hocam bende akasa fc.six kullanıyorum aynısı vınlama sesi var xigmatek fanları kullanıyorum ilk açılış normal fanlar yüksek devirde dönüp sonra ayarladığın devir düşüyor hee eğer hiç ayar tutmuyorsa o zaman sorunludur.ama ben söyleyim bu ürünlerden uzak durun fan stop özeliğide var ama hiç değmez.
  • aynen dediğin gibi oluyor ilk açılışta son devirde dönüyor sonra düzeliyor ama o vınlama sesi kafa şişiriyor.. zaten sessizlik için aldım ama o vınlamaya care bulamayınca iade ettim, fanlarımda akasa viper ama onlarda havayı çok dağıtıyor o yüzden onlardan da memnun değilim.. bi daha tövbe akasa ürününü almam..
    (pwm olmayan fanı taktığımda o vınlama olmuyordu ayrıca..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali439

slm arkadaşlar, ben akasa trio fan kontrolcü aldım taktım ve kasada 2 adet akasa viper 14cm lik pwm fanı var onları kontrolcüye bağladım. fakat bilgisayarı ilk açışta takılı fanlar yüksek devirde dönüyor hızları kapalı olduğu halde..
    ve benim için en sıkıcı durum bu viper fanları kullanmak için kontrolcüden açtığımda fanın motorundan vınlama sesi geliyor.
    fakat bu iki fanı anakarta taktığımda hiçbir vınlama sesi gelmiyor. (vınlamadan kastım, fanların çalışırken yaptığı hava sesi değil..)
    bu fan kontrolcüyü kullanan birileri varsa yardım ederse çok sevinirim...

iki fanıda tek yerden mi bağladın
  • yok ayrı ayrı taktım.. hatta daha sonra tek fanı taktım ama yine aynı vınlama sesi geliyordu fanın motorunda.. ama o fanı anakarta takınca normal çalışıyordu hiç o vınlama olmuyordu..:((
  • ali439 A kullanıcısına yanıt
    14Lük akasa fanlardan memnun musun peki dostum ? bende düşünüyorum 6 tane alıp fan controlcü ile kullanmayı
  • 14 lük akasa viper pwm fanlardan memnun değilim.. havayı çok dağıtıyor ve düşük devirde hava bile zor veriyor..
    benim dark kasanın üzerinde gelen 12 lik sıradan kasa fanları ondan daha iyi soğutuyor..
    ben akasa viper modelini önermiyorum.. ama tercih sizin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.