Şimdi Ara

akasa venom a10 nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok fazla inceleme göremedim. i7 6700k için alıyorum. acaba var mıdır bu fiyat bandında daha iyisi yoksa bunu alayım mı

• Hyper 212 evo iyidir edit: ona vereceğin fiyata göre,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LampdaLamp -- 1 Ocak 2017; 16:14:21 >
  • sıvı sogutma alayım demiştim. yıl içerisinde pcyi taşıyacagim bu yüzden agır bi sogutucu olmasa daha iyi olur diye düsündüm
  • Bende çok araştırdım hocam bugün siparis verdim akasa a10 u tek istediğim stok soğutucudan sessiz olsun normal derecelerde tutsun yeter.. Tabi bide ledi falan güzel gözüksün :) istediklerimi karşılarmı ? Yazmışken bende bi soru sorayım daha önce hiç sıvı soğutma kullanmadım ne yapmam gerekiyor su falan hepsi kendi icerisindemi bakım istiyormu sıvı degisimi falan gerekiyormu ilerde ?
  • bi tanıdğımda vardı gayet güzel hocam çoğu platformuda destekliyor fiyatıda uygun
  • deli oğlan58 D kullanıcısına yanıt
    evet hepsi içerisinde. burada venom a20 nin montaji var bakmak istersen.https://www.youtube.com/watch?v=YAv6cq-c9Cg
    benimki de yarın geliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gregom

evet hepsi içerisinde. burada venom a20 nin montaji var bakmak istersen.https://www.youtube.com/watch?v=YAv6cq-c9Cg
    benimki de yarın geliyor :)

Ben i5 6500 için aldım ama hatamı ettim acaba ? Overclock yapılmıycaksa su soğutma gereksiz diyo herkes.. Ama stok soğutucu çok sesli, güzel bi hava soğutma alayım dedim en düşüğü 200 tl civarı ben 235 civarına bunu aldım çünkü viper fan gerçekten çok sessiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ihtiyacınızı karşılıyor ise iyidir. benim ihtiyacımı karşılamaz...
  • deli oğlan58 D kullanıcısına yanıt
    yok tercih meselesi. Bu cok soğutuyo diye bişey de yok. Ben acıkcası kocaman bi kilo hava sogutucu takmak yerine aldım. Kasayı yılda bi iki sefer taşımayı düsündüğüm için. üstelik kasanın içi daha ferah olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.