Şimdi Ara

Akasa Venom Am4 Ryzen uyum sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amd Ryzen 5 2600 işlemcim var ve öncesinde am3 sokette akasa Venom soğutucu kullanan birisi olarak çok berbat bir fan sesi var stok soğutucunun ayrıca ısınmaya hiç faydası yok
    Elimde eski Am3 soket 4 bakır ısı borulu Akasa Venom kule tipi soğutucu var bunu nasıl Msi Tomahawk montajlayabilirim bir aparatı, montaj kiti filan var mı bildiğiniz yeni soğutucu almak istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• akasa venomun paket içeriğinde aslında olması gerekiyor. Soğutucuyu ikinci el mi aldın?
  • Soğutucu sıfır aldımda aldığım tarih 2012 idi ve kutusu ortada yok şuan
    Kutu içeriğinde Amd ve intel montaj kiti vardı

• Merhabalar sizdeki akasa venom soğutucu linkteki ürün mü aynısını bende de var.
    TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Akasa Venom AMD AM2/ AM3+/ FM1/ Intel 775//1151/1156/1155/1366/2011/2066 İşlemci Soğutucusu (AK-CCX-4002HP) - İşlemci Soğutucu - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/islemci-sogutucu/akasa-venom-amd-intel-lga-775-1156-1155-1366-islemci-sogutucusu.html

• quote:

Orijinalden alıntı: badmobil

Merhabalar sizdeki akasa venom soğutucu linkteki ürün mü aynısını bende de var.
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/islemci-sogutucu/akasa-venom-amd-intel-lga-775-1156-1155-1366-islemci-sogutucusu.html
    Evet aynen

• Strosferus13 kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla alalı baya olmuş içinde am4 soket için aparatlar çıkıyor. Ben bu aparatlara baktım ayrı satılıyor mu diye. Fakat bulamadım isterseniz teknobiyotik sitesine mail atın veya telefon yolu ile iletişime geçin belki ayrıyetten satabilirler.
  • Ben 2012'den beri aynı soğutucuyu AM2 de AM3 de ve son aldığım AM4 de kullanmaya devam ediyorum.
    Benim soğutucu da mı bir problem var anlamadım :) Soketlerin hepsine oldu. Hiç bir değişiklik de yapmadım. En fazla mandal kısmına elle müdahale edip, biraz büktün diye hatırlıyorum o kadar.
    Siz takmayı denediniz mi ?
    www.hepsiburada.com
    Sunbeam Core-Contact Freezer Ultra-Performans İşlemci Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/sunbeam-core-contact-freezer-ultra-performans-islemci-sogutucu-sb-cr-cctf-pm-bd99157

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mandalı sistem değil benimki arka plaket takıp vidalıyorsun onun için olmuyor

• Akasa Venom Voodoo kullanıyorum, Akasa distribütörüne ulaşıp am4 uyumlu plakete ihtiyacın olduğunu söylersen ellerinde varsa adresine yollayabiliyolar.. Belki 15 20 lira kargo parası isterler o kadar, belki onu bile istemezler..

• Aradığın şu mu?

TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Akasa Venom Hava Soğutma AM4 Bağlantı Kiti (AK-MX242) - İşlemci Soğutucu - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/islemci-sogutucu/akasa-venom-hava-sogutma-am4-baglanti-kiti-ak-mx242.html

• Evet aldım ve montajladım sorun çözüldü

• Selamlar, nerden temin ettiniz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Muzo 13

Selamlar, nerden temin ettiniz acaba
    Teknobiyotik

Hocam fan nereye bakıyor sizin montajda?

Ücret ödediniz mi? Süreç nasıl ilerledi? Keşke böyle bilgileri de verseniz da başka arkadaşlara faydası olsa.

Sadece size söylemiyorum, yardım için gelen herkes işini gördükten sonra ta ki bir daha işi düşene dek foruma uğramıyor, sonra başka bir kişi aynı dertten muzdarip olunca bilgi bulamıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorleoneXT

Hocam fan nereye bakıyor sizin montajda?
    Kasanın ön tarafına

• quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

Ücret ödediniz mi? Süreç nasıl ilerledi? Keşke böyle bilgileri de verseniz da başka arkadaşlara faydası olsa.

Sadece size söylemiyorum, yardım için gelen herkes işini gördükten sonra ta ki bir daha işi düşene dek foruma uğramıyor, sonra başka bir kişi aynı dertten muzdarip olunca bilgi bulamıyor.
    Dostum ne öğrenmek istiyorsan sor bi yere gittimiz yok buradayız
    Ücret tabiki ödedim montaj kiti alıyorsun, aldığın kitin içinde nasıl montajlaman gerektiği şematik tablolarla anlatılmış
    Bi arkadaş yukarda teknobiyotik ait ürün linkini paylaşmış zaten böyle bir sorununuz varsa alıp montajlayacaksınız, montajla alakalı bir problem olmuyor eskisine göre biraz uğraştırıyor sadece
    Şimdi bunun daha açık neyini anlatmam gerekiyor anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strosferus13 -- 17 Ekim 2019; 1:1:20 >

Hocam ni foto atmanız mümkünmü aparatı da gösteren

• Tabi ki

• Bu fani fx işlemciyle 1 yildir kullaniyom 60 dereceyi geçmedi kutu içerisinde 1151 am3+ kadar var ilerde bu sogutucuyu kullanmak istiyorum yeni soketlerle inş problem yaşamam güzel sogutucu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.