Şimdi Ara

Akasa Venom Am4 Ryzen uyum sorunu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben o aparattan aldım fakat bende am4 kiti soğutucuya montajlayacak vida deliği soğutucuda mevcut değildi. ilk aldığımda içinden çıkan parçalya montaj yaptım ama fan direk vga ya üflüyor
  • Akasa Venom Am4 Ryzen uyum sorunu?

yani bloğun soğutucu yüzü bu şekilde sizde de böylemi? am4 kiti nasıl taktınız böyle ise?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorleoneXT -- 17 Ekim 2019; 13:44:39 >
  • Evet öyle, soğutucunun üzerinde bulunan eski am3 kitini söktüm am4 olanı taktım. Am4 kitinin nasıl takılacağı bir bilgilendirme kağıdı ile gösterilmiş zaten gelen Paket içinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Strosferus13 kullanıcısına yanıt
    Soğutucunun altında işlemciyi bakan kısımda vidalama deliği varmıydı

• Vardı tabiki ikisi bir tarafta ikisi diğer tarafta o delikler olmadan am4 montajı olmaz ki zaten
    Benimki bu şekilde belki sizinki farklı bişeydir bilemiyorum

Akasa Venom Am4 Ryzen uyum sorunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strosferus13 -- 18 Ekim 2019; 1:18:46 >
  • Strosferus13 kullanıcısına yanıt
    sa hocam. x570 çipsetli anakart aldım elime ulaştı bugün ama arkada plaka bendede olmadı.kit linkini atabilirmisiniz acaba.pm de attım size.
    akasa venom vodo kullanıyorum.arka plaka küçük geldi deliklere sığmıyor.
  • MSI X570 Anakart, Ryzen 5 3600 işlemci için Akasa Venom A20 sıvı soğutucum var ama uyumsuz. Kutusunda AM4 destekliyor ibaresi var. Bana da kit, aparat artık adı neyse lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raindorfler

MSI X570 Anakart, Ryzen 5 3600 işlemci için Akasa Venom A20 sıvı soğutucum var ama uyumsuz. Kutusunda AM4 destekliyor ibaresi var. Bana da kit, aparat artık adı neyse lazım.
    Buradakini inceleyin satıcıya uyumlu olup olmadığını sorun benim sorununu bu am4 kiti çözdü
    urun.n11.com
    Akasa Venom Hava Soğutma Am4 Bağlantı Kiti (ak-mx242) - n11.com
    https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/akasa-venom-hava-sogutma-am4-baglanti-kiti-ak-mx242-P12698321

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.