Şimdi Ara

Akasa Venom AMD AM2/AM3/FM1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar amd phenom II x4 940 işlemcim var ustunde gelen fan malum çok sesli.bu yuzden Akasa Venom AMD AM2/AM3/FM1 ilemci soğutucusunu almayı dusunuyorum tek sıkıntım ram slotlarını acaba kapatıyormu?

• kimsemi akasa venom kullanmıyor arkadaslar.kullanan arkadaslar 2 tane ram slotuna ram takılamıyormu?

• o almak istediğim anakart benım su anki Gigabyte GA-MA78G-UD3H
  • Bakır boruya monte edilen fan çift yönde takılıyor. Yani ister bakırın sağ tarafına, ister sol tarafına, istersenizde bir fan daha alarak iki yanınada fan takabilirsiniz.
    eğer fanı sağ tarafa monte ederseniz arkadaşın dediği gibi 1. ram slotu kapanacak ram leri 2 ve 4 e takacaksınız. isteğinize kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueXDesign -- 9 Aralık 2012; 23:35:53 >

• quote:

Bakır boruya monte edilen fan çift yönde takılıyor. Yani ister bakırın sağ tarafına, ister sol tarafına, istersenizde bir fan daha alarak iki yanınada fan takabilirsiniz.
    eğer fanı sağ tarafa monte ederseniz arkadaşın dediği gibi 1. ram slotu kapanacak ram leri 2 ve 4 e takacaksınız. isteğinize kalmış

yok arkadasım soğutucuyu tek fanlı kullanıp 4 ram slotunu kullanmak .sol tarafta olursa dediğine göre 4 ram sulotunuda kullana bilirim.saolasın
  •  Akasa Venom AMD AM2/AM3/FM1

arkadaslar aldım ve suanda kullanıyorum.ne ram slotun kapandı nede ses kaldı.memnun kaldım.amd phenom x4 940 işlemcide kullanılıyor.stok fanla işlemci voltajı düsürülerek bosta 44(çok ses) derecede iken simdi ise voltaj düşütülmeden ve artırılmadan ise 35 derece ve hiç ses yok.

Akasa Venom AMD AM2/AM3/FM1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakan_78 -- 15 Aralık 2012; 12:10:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.