Şimdi Ara

Akasa Venom Pico İşe Yarar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İ3 3210 için alıyorum. Derdim oc değil sessizlik. 92mm olması düşündürüyor tabi ama stock soğutucudan performanslı mı acaba? Boş yere almış olmayalım şimdi. Değilse 50TL ye kadar önerebileceğinizi soğutucu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 24 Mart 2013; 1:25:09 >

• Kullananlar yaramaz diyorlar. Direk eledim.

Arctic Cooling Freezer Pro 7 V2 daha iyiymiş. Fiyatta iyi. 54 TL. Bunu alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 24 Mart 2013; 2:34:02 >
  • Aldığınız soğutucu çok daha iyi. Venom pico beşöpara etmez, uçak motoru gibi sesli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerGndz

Aldığınız soğutucu çok daha iyi. Venom pico beşöpara etmez, uçak motoru gibi sesli

Arctic Cooling Freezer Pro 7'den tekrar vazgeçtim. THermaltake Contac21 aldım aynı paraya. Arctic 3, Thermaltake 4 borulu olunca bunu seçtim. Yabancı sitelerde ortak testini bulamadım fakat iki farklı testte;

Core i7 860 3.4 ghz+ Arctic Cooling Freezer Pro 7 V2 : Load: 77c

Core i5 2500K 3.7ghz + Thermaltake Contac21 : Load 64c

İki işlemcinin TDP'si aynı bildiğim kadarı ile. İşlemcilerde voltaj yok. Frekans farkını da çok önemsemezsek Contac21 daha başarılı bir performans göstermiş gibi. Ayrıca sıralamalarda her iki testten başka ortak soğutucular vardı sonuçları birbirini tutuyordu. Bu şekilde karar verdim. Umarım hata yapmamışımdır. Siz ne diyorsunuz?

Arctic Cooling Freezer Pro 7: 520 gr, 3 borulu.
    Thermaltake Contac21: 420gr 4 borulu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 25 Mart 2013; 4:56:28 >

• İyi bence. Arctic Cooling'in malzemesi biraz daha kaliteli. Ama bunda 4 ısı borusu ve direk temas var. Kaliteli bir macunla kullandım mı tadından yenmez...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.