Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Akasa Viper 14 CM 4 pin / Aerocool 12 CM FRGB (FİYAT İNDİ !!!) Satın Al 16 Mart 2022 15:34 1 1 Akasa Viper 14 CM 4 pin / Aerocool 12 CM FRGB (FİYAT İNDİ !!!) Akasa Viper 14 cm Sessiz 4 pin FanEski kasamda 1.5-2 sene kadar kullandım yaklaşık bir aydır kenarda durmakta (yeni kasamda 14 cm fan bağlanamadığı için). Fotoğrafta gözüken titreşim engelleyici kauçukları ile verilecektir. Ankara içi elden, diğer şehirlere önce havale sonra kargo usulü. Fiyat: 130 TL fiyat son_________________________________________________Aerocool 12 CM FixedRgb FanYeni aldığım aerocool kasadan söktüm (yani 1 aylık) , fixed rgb denilen sabit ama renk renk ışık veriyor. Fotoğrafya görünen soket ile doğrudan psu'ya bağlanıyor. Hava akımı fena değil ama ışık sevmediğim ve hız ayarı yapılamadığı için satıyorum. Ankara içi elden, şehir dışına önce havale sonra kargo usulü.Fiyat: 30 TL fiyat sonSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 130 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Xbox Series X - 1 TB - SATILIK - FİYAT DÜŞTÜ GTX 1060 3 GB / ASUS PHOENIX (SATILDI) Ryzen 3 1300x -Satıldı-