Şimdi Ara

Akasa viper 14cm vs aerocool dead silence 14 cm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 adet akasa viper 12cm fan aldım egzoz fanı olarak kullanıcam ön fanlara akasa viper 14cm düşünüyordum ama çok ses yaptığını gördüm forumlarda onun yerine aerocool dead silence 14 cm aldım 2 adet performansları nasıl olur yabancı forumlarda beğenmişler çok fark olur mu soğutma olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok ciddi fark olmaz dead silence daha sessiz bir fan bence iyi bir tercih viper serisi fan kullanmıştım ortalama devirlerde gayet sessiz ama full devirlere çıktığında kafa ütülüyor.
  • Evet doğru 14 cm olanı sesli çalışıyormuş aerocool ilk kez kullanıcam ondan tereddüte kaldım fanları içinden dönüştürücü çıkması da güzel biostan ayar edebilirim sanırım

• Toz tutma durumu nasıl olur kasada toz filtresi olucak corsair 400c ile 270r arasında kaldım

• Toz filtreleriniz varmış.Ben olsaydım viper 14 cm alırdım,110 cfm. Diğeri 65 cfm.Soğutma farkı ortada.
  • Ama ses farkıda var akasa 14 cm %50 de ses yapmaya başlıyormuş öyle okudum forumlarda

• 2 3 derece fark olucaksa değmez yani bence zaten 2 tane almayı düşünüyordum ikisi full devir olsa sesten durulmaz sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biostan yada speed fan gibi bir prg ile hız düşürsen ses mes kalmadığı gibi soğutma avantajınız olurdu.
  • Diğerinden 2 tane alacağınıza viperden 1 tane alıp ful hız basarsanız, tam fiyat performans olayı yaşanır bence.
  • Kasanın önünde 2x140 vardı ondan öyle yapayım dedim eksoz fanı zaten akasa 120mm aldım hızlı çalıştırcam bunları da %75 düşünüyorum bakalım nasıl olucak olmazsa akasa alırım 2 tane 140lık kaç derece fark olur bilmiyorum kasa konusunda kararsızım 400c ile 270r arasında kaldım

• Siz almışsınız zaten.Ben alacaksınız sandım.Tekrar masraf etmeye değmez.Boşverin.Güle güle kullanın.
  • Aynen aldım ondan teşekkür ederim umarım iyi sonuçlar alırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.