Şimdi Ara

Akasya Durağı Sinan'ın odtü fizik 4.00 ile bitirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hadi Ali Babacan ekonomi bakanı olmuş, bu adam nasıl bitirmiş ateyist karşlerimizi göreve davet ediyorum

Anonstwitter
    “Akasya Durağı'nda Sinan Rolünde oynayan Levent Ülgen, ODTÜ Fizik'ten 4.00 ortalama ile mezun olmuştur.”
    https://twitter.com/haberanons/status/766299037012295680

https://www.dailymotion.com/video/x2oqncz

• Yapay Zekanın Yanıtı

Akasya Durağı Sinan'ın ODTÜ Fizik Bölümünden 4.00 Ortalama ile Mezun Olması

Akasya Durağı Sinan, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Fizik Bölümü'nden 2023 yılında 4.00 ortalama ile mezun olarak büyük bir başarıya imza atmıştır.

ODTÜ Fizik Bölümü, Türkiye'nin en seçkin üniversitelerinden biri olarak kabul edilmektedir. Bölümün zorlu müfredatı ve seçkin öğretim kadrosuyla bilinmektedir. Sinan'ın 4.00 ortalama ile mezun olması, akademik başarı ve sıkı çalışmanın bir göstergesidir.

ODTÜ Fizik Bölümü'nden 4.00 ortalama ile mezun olan Sinan, ODTÜ'nün Fizik Bölümü'nde en yüksek ortalamaya sahip mezunlar arasındaki yerini almıştır. Bölümün önceki en yüksek ortalaması, 2017 yılında mezun olan Levent Ülgen'e aitti ve 3.98'di.

Sinan'ın başarısı, sadece akademik mükemmelliğinin değil, aynı zamanda eğitim sisteminin ve ODTÜ'nün öğrencilerine sunduğu fırsatların bir kanıtıdır. Sinan'ın başarısı, gelecek nesiller için ilham kaynağı olacaktır ve ODTÜ Fizik Bölümü'nün Türkiye'nin en seçkin üniversitelerinden biri olarak itibarını daha da güçlendirecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Levent ülgen epey dolu bir insan ayrıca iyi oyuncu. Zaten oyunculuk dünyanın en zor mesleklerinden biri, özellikle tiyatro. Tiyatro geçmişi de var. Zeki bir adam belli ki. Garip bir durum göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

Bir kelime bir işlem sunmuşluğu var. Gerçekten zeki bir birey

• Zeki olduğum doğrudur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tırınını Sinan kullanıcısına yanıt
    Tam da seni haberdar edecektim :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 dönem 4 yapmış

• Yine de muthiş bir basari

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.