Merhaba arkadaşlar.Üniversite için İstanbul'a gidiyorum ancak çevreyi pek bilmediğim için bazı şeyler soracağım.Ali Sami Yen'e gitmek için Kadıköy İskelesinden hangi vapura bineceğim ? Daha sonra ne yapmam gerekli ? Aynı soru İstinye Park için de geçerli.
alisamyene gitmek icin ya mecidiyekoye giden otobuslere bineceksin yada eminonune vapurla gecip otobuse bineceksin
Mecidiköy otobüsü karşıya kadar götürüyor yani.Mecidiyeköy otobüsleri nereden geçer Dönerken de Kadıköy'e dönen otobüsler var değil mi ? Peki İstinye Park'a nasıl gideceğim?
otobus durakları var zaten kesin gorursun sahilde sayılır 120 numara gidiyor herhalde
Teşekkürler arkadaşlar.İstinye Park'ı da bilen varsa sevinirim.
istinye park için beşiktaşta yıldıza cıkan yol var en basından(besiktastan yani)yolun minibüsler kalkıyo gittikleri yerlere bak istinye park yazana bin fakat bi 40 dk falan gidiyor heralde.hatırlamıyorum.
hocam kadıköy den 500a ya binersen alisamiyenin önünden geçer anı zamanda bikaç durak ilerisnde de 16s ydi yanlş hatırlamıyosam maslak arabaları var istinye parkın önünden geçer o day
Teşekkürler arkadaşlar.Artık sora sora öğrencez
kadıköyden beşiktaşa vapurla geçip iskeleden inince önüne iett ana durağı gelicek.
oradan 40B ye binersen istinye parkın önünde inersin.
hocam kadıköyden kabataş vapuruna bin indiğin anda füniküler var ona bin oradan da metroya bin mecidiyeköyde in 5dakika yürü. uzun gibi gözükse de otobüs tam bir çiledir çünkü köprü trafiğine giriyorsun. metroda oldukça rahatsın. bu bana uymadı diyorsan taksiyle 5tl'ye metrobüs durağına gidebilir oradan da stadın önünde inersin.sakın ha karşıya geçmek için otobüs kullanma en yavaş, acılı ve çileli yöntemdir. saygılar
Söğütlüçeşmeden metrobüse bin ali samiyende in
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme