Şimdi Ara

(Bitti) Akbank 5000 TL ChipPara (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
51
Favori
92.020
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam dun ben de aksam saatlerınde uye oldum kod bır saat sonra geldı sızın de uyelıgınız basarılı sekıl de tamamlandıysa ve kodu dogru gırebıldıysenız uyelık gerceklestıkten sonra bır saat ıcınde gelıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bir sorum olacaktı, herkes her ay yatırılacak para demiş fakat chip para ertesi gün yatıyor demiş.

ben direk 25bin yatırınca 5000 chip para veriyorsa diğer aylarda neden para yatırmam gerekiyor ve yatırmazsam ne yapacak kartı eksi bakiyeye mi düşürecek, yoksa toplu parayı 1 kere atmam yetiyor mu?

• hbaltiparmak H kullanıcısına yanıt

25000 lira eft şartı 12 ay için geçerli,diğer aylar yatmazsa 5000 in 11 ay için kalan tutarını geri alırlar.

• 10000 kredide 299 TL hayat sigortası yapmışlar bunu herkese mi yapiyorlar ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • promil06 P kullanıcısına yanıt

Evet ama uygulamada sigorta kısmından iptal ettirebilen arkadaşlar var.Bir kaç denemede sigortanın iptal edilip hesaba geri yattığını yazanlar olmuştu.Siz de deneyin.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam. Deneyim

• eşimin hesabını açtık ama artı limit vermiyor bankaya gittik finansal hareketi az olduğu içim limit vermedi aynı problem ile karşılaşıp çözüm bulabilen oldu mu

• promil06 P kullanıcısına yanıt

123TL kesti benden de(10000TL kredi için), kafalarına göre belirliyorlar sanırım. Sigortalar kısmından iptal etmeyi denedim ama sonra tekrar denermisiniz diye uyarı verdi.

• umut67_67 kullanıcısına yanıt

bugün annem de gitti ona da açmadılar geliri yok diye işlem yapmamış o zaman ne anlamı kalıyor zaten her ay hesaba para gelecek keyfimizden mi açıyoruz pazartesi tekrar annemle gideceğim bakalım.

• Ben 5.000 tl chip parayı vatan bilgisayarda harcadım. Çok teşekkürler bu konuyu açana. Eşime de açtım hesap geldi 10.000 tl👍
    Tek olay 25.001 tl yi iki hesaba ayda 1 gün dolaştırmak👍👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranın hesapta durması gereken bir süre var mı acaba?(1 gün, 3gün, 5 gün vb.?)

• FasTBoY kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bugün parayı Akbank'a gönderdim hedef tamamlandı iki saat sonra geri çektim hedefler hala tamamlandı görünüyor gerçi chip para daha yatmadı sanırım yarın yatar sorun olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende kredi kartı için başvurmuştum tesadüfen bu kampanyayı gördüm, konuda paylaşılan eski mesajları okudum kafama takılan bazı hususlar oldu kampanyaya katılmadan önce mi akbank kartı çıkarmak gerekiyor yoksa kampanyayı katılıp akbank kart başvurusu daha sonra yapsak olur mu

• Her ayın Son 3 günü faizsiz artı para kampanyasını kullanan oldu mu?
    Tam olarak nasil oluyor, sadece taksitli mi izin veriyor?

• Drlaw38 D kullanıcısına yanıt

Hocam bende aktif müşteriyim pasif olsam sonra tekrar aktif olsam alabilir miyim bilginiz vae mı? 

• Daha önceki kampanyada 1.500 chip para yüklendi, henüz harcamadım, şimdi bu yeni koşullar ile 5.000 chip para alabilmemin bir yolu yok mu?

• yalin1905 Y kullanıcısına yanıt

Yok.

• VesPerN kullanıcısına yanıt

Tek koşul inaktif müşteri kategorisinde olmak,eğer KK başvurusu için sizi aktif müşteri yapmışlarsa muhtemelen faydalanamazsınız.Öğrenmenin tek yolu ya şubeye gidin ya da telefonla bir müşteri temsilcisinden TC no ile aktif ya da inaktif müşteri olup olmadığınızı sorgulamasını isteyin.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.