< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(Bitti) Akbank 5000 TL ChipPara (12. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aylık gelirimi istiyor, ne girdiniz aylık gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
🤣🤣 dijital bir değerin aynı olup olmadığını nasıl anlayacak banka hocam, güldürdün. 😂
-
Anlatmak istediğim o değildi. "Gelir" olarak bakıyorlar ya olaya hani, o açıdan dedim.
Şimdi ailedeki herkesi Akbank'a müşteri yapıp, 1007MIGROS300 koduyla 300TL indirimi alıp, her seferinde elimdeki 25k TL ile başka bir bankadan Akbank'a ücretsiz EFT yapıp yine o bankadan ücretsiz EFT ile diğer aile ferdinin hesabına aktarsam parayı. Herkese 5k TL'şer puan gelecek.
Bundan bahsediyorum: Ortada bir tane 25k var ama sınırsız para üretebilirim, teoride.
-
Görevler tamamlandı, chip para ertesi gün hesaba geçiyor sanırım?
Ek olarak migros hediye çekini nasıl alıyoruz?
-
Ama her hesaptaki fatura ödeme talimatı 3 ay bozulmayacak vs detayı var.
Ama ben bu şekilde dediğiniz gibi 3 aile ferdinde yapacğaım. Herkesin kendi fatura ödeme talimatını vericem.
-
Dikkat etmem gereken hususlar var mı?
-
Tek önemli nokta,üyelik mobilden başlatılmalı.Bir de geçen biri yazmıştı 25000 yerine başka tutarı yanlışlıkla seçtim diye.Ona dikkkat edin,sorun olmaz.4 görev tamamlanınca bir gün sonra 5000 yatıyor.
-
Mobilden denediğimde şubeye çağırdı, şubede de mobilden başlatılıp tamamlandı üyelik, yine de problem olur mu hocam?
İlginiz için teşekkür ederim.
-
Kardeşime de aynısı oldu.İşlemlere şubeden devam ettik,zaten MT ekranında işleme nereden başladığını görüyor.Bizde sorun olmadı.
-
Hocam üye olurken 1007MIGROS300 kodunu girmek lazımdı sonradan gelmez ayrıca görev tamamlanırsa ertesi gün geliyormuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben eski mevcut akbank üyesiydim, bunu nereye yazmalı ki ?
-
Hocam eskı uyeysenız olmuyor zaten ılk kez uye olacaklara referans kodu yerı cıkıyor oraya yazmak gerekıyor.
Teşekkürler cevap için. Hepsi oldu chip para yarın geçecek sanırım hesaba.
Lastik alcaktım hepsiburadada geçerliyse lastik çok iyi fiyata gelcek :)
-
Babama hesap açtım. Artı para vermedi, geliri asgari ücretin üstünde olmasına rağmen. Şubeye gidin diyor. MH'yi aradım, bilgi eksik olabilir biz işlem yapamıyoruz dendi. Şubeden çıktı şimdi, açamamışlar hesap kredi kartı vs lazımmış.
Ben kredi kartı almadım ama hesap açtım, kullanabiliyorum da.
Tam çakal bunlar. Koskoca bankasın, kampanya yapıyorsan sözünün arkasında dur çirkeflik yapma.
Hatta Garanti bankasından esnek hesap açabilirsiniz mi ne demişler. Şaka gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağol hocam bugün gelmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam evet ertesi gun gelıyormus ben de beklıyorum hb de puanı kullanmak mumkun dıye bılıyorum : )
25 bin TL hesapta en az ne kadar durması gerekiyor. Örneğin 1 saat durması yetiyor mu?
Bir de bu para yatırma (25 bin TL) işlemini ayın son üç gününden önce yapılması diye bir şart var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 dk dursa bile yetiyor.Bildiğim kadarıyla ayın her hangi bir günü eft yapıp sonra hemen çekebiliyorsunuz,yeter ki o ay için 25 binlik görevi gerçekleştirin.
Örnek geçen bi arkadaş yazmıştı aralık sonunda eft yaptım,sonrasında ocağın birinde yine eft yaptım 2 ay için görevi kabul etti diye..
-
Çok teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X