İlk kes müşteri olduk. O nedenle hemen göründü kampanya. Yukarıda bir arkadaş yazmıştı nasıl çözdüğümü şu şekilde: "Xiaomi cihazlarda uygulama bilgisine girip diğer izinlerden nfc iznini açın." Edit: Hesabı dün açmıştım. Eft den ücret alıyordu. Bugün eft ücreti olmadan transferi yaptım. 5000 TL Chip akbank karta yüklenmiş. Migros kodu da dün hesap açtıktan hemen sonra geldi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouthhPark -- 26 Ocak 2023; 9:26:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(Bitti) Akbank 5000 TL ChipPara (10. sayfa)
-
-
Xiaomi poco f3 kullanıyorum ben öyle bi ayar yok hocam diğer izinlerde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar inaktif müşteriydim aktif olup 5000 TL chip para yüklendi, sorum şu, bu chip paraları en kolay nerede harcayabilirim, kart da gelmedi daha.hesaba ayın 1 i ile 30 u arası 25000 TL girip çıkmalı değil mi. Birde otomatik ödeme talimatı 12 ay kalmalı mı, iptal edebiliyor muyuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiziki kuyumcu varsa axess posu olan altın alinabilir.
Borç ödemesi yapılabilir axess puan silinmiyor.
Valla çoğu yerde geçiyor. Hepsiburada, n11, migros, benzinciler.
Araba varsa zaten benzinle kolay harcanıyor.
Bundan öte axess kredi kartı alırsanız harcamaları chip para ile ödeyebiliyorsunuz. Her harcamayı. Yani direkt her yerde geçiyor da diyebiliriz.
Otomatik ödeme 12 ay kalmalı. Para giriş çıkış yapmak yeterli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cream cheese -- 26 Ocak 2023; 11:20:29 > -
Kredi kartı vermiyor , diğer kart limitlerim çok yüksek
Ben 5000lik alabildim bana da vermiyordu. 5000 deneyin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba Arkadaşlar
Ben 3 gün önce Akbanka üye oldum ve 5.000 tl chip para banka hesabına geldi. Fakat Hepsiburada n11 vs sitelerde harcama için kredi kartı isteniyor. Bu chip para internet alışverişlerinde nasıl kullanılıyor. Ayrıca mesela vatan bilgisayar Teknosa gibi yerlerde Online olmayan alışverişlerde kredi kartım banka kartım olmadığı için nasıl kullanabilirim.
Bugün uzun zamandır aktif olmayan Akbank hesabımı aktif ettim, yeni hesap açtırdılar, banka kartı başvurusu yaptırdılar. Halen kampanya görünmüyor. Arıyorum hesabınız onaylanır o zaman kampanya görünür diyorlar. Boşuna çabaladım sanırım.
-
Hepsiburada da kart bilgilerini girince son aşamada chip para görünüyor ,seçip kullanabiliyorsun.
Kart gelmeden kart numarasını görüp kullanabilirsin.
2 gün sonra sabah çıkıyor.Hemen değil.
-
Bugün işlemleri yaptım. Uygulamadan kampanyaya katıldım hedefleri tamamladım. Görevleri tamamladınız diye yazdı ama 5000 Chip para görünmüyor ? Bu hemen yatmiyormuydu ? Sonraki yatacak.
Banka kartondan kredi kartına aktarabilirsiniz telefon bankaciligini arayın
1 gün sonra
Akbank kredi kartına mi, o da yok
Kart numarasını nereden görüyorsunuz hocam Akbank mobilde son 4 rakamı görünüyor sadece 🤔
Buraya basın
Otomatik Ödemede şöyle yazıyor yalnız, 90 gün sonra iptal edebiliyoruz sanırım.
- Otomatik Fatura Ödeme Talimatı*
*Talimatın programa katılım sonrası son 90 gün içerisinde iptal edilmemiş ve programa katılım sonrası yeni verilecek olan bir fatura talimatı olması gerekmektedir.
https://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/kazanan-akbankli-kampanyasi.aspx?
-
Ya bu Artıparayı bir türlü açamadım profil bilgisi değiştirme limitiniz doldu şubeden değiştirin diyo. 4442525 aradım artı para için uygunluğu genel müdürlük belirliyor biz bir şey yapamıyoruz diyor. Sürekli olumsuz diyor net bi çözümü yok mu bunun. Hesaba para attım olmadı. Kredi kartı ile harcama yaptım olmadı. Profil bilgisi değiştirdim olmadı. Artı para limitini 100 tl kadar kademeli düşürüp denedim yine olmadı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X