Şimdi Ara

(Bitti) Akbank 5000 TL ChipPara (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
52
Favori
92.008
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NFC ile bir türlü kimliği okutamıyorum hata veriyor sürekli aynı hatayı alıp çözebilen var mı

• dezenfekte39 kullanıcısına yanıt

Evet bende 2 gun sonra cikti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şubeden öğrenci olduğum için tanımlamadılar ne biçim kampanya yapmışlar artı parayı vermiyorsun

• Arkadaşlar eşim ev hanımı artı para için şubeye davet ediyor sonuç ne oluyor olumlu olumsuz

• umut67_67 kullanıcısına yanıt

Bilgileri düzenleyip çalışıyor yapın, en az asgari ücret kadar maaş girin veriyor hemen :)

• Androidde nfc kimlik tarama adımında kalıyor. Çözüm bulabilen var mı?
    (Bitti) Akbank 5000 TL ChipPara

• SouthhPark kullanıcısına yanıt

Xiaomi cihazlarda uygulama bilgisine girip diğer izinlerden nfc iznini açın.

• NewsTR kullanıcısına yanıt

Teşekkürler sorunu çözdüm. Telefon xiaomi idi.

Kredi kartına da başvuru yaptım. Yaparken 10000 TL ye kadar %0 faizli taksitli nakit avans demiş ama deneyince faiz çıkıyor.

Arkadaşlar tüm görevleri tamamladım. Gönderdiğim parayı hesaba geri atmak istiyorum. Ancak eft ücreti çıkıyor. Puan yarın yatacak sanırım eft ücreti almamaya da yarın başlayacak? Tecrübesi fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouthhPark -- 25 Ocak 2023; 15:33:58 >

Maalesef benim chip-para yatalı 4 gün olmasına rağmen hala komisyon alıyor eft ve ortak atm’den. Şikayet kaydı açacağım yarın mecbur…

• berkeonline B kullanıcısına yanıt

Yani açıkça tahaaut ettikleri şeyler var neden böyle oluyor anlamadım. Yarın da alacak olursa Mh yi derhal ararım.

nakit avans 2 gün sonra falan aktif olması lazım.

• berkeonline B kullanıcısına yanıt

Benim puanlar yattıktan 1 gün sonra, eşimin 2 gün sonra eft ücreti almamaya başladı. 2 gün dolmasına rağmen hala işlem ücreti alıyorsa müşteri temsilcisini arayın, şikayet kaydı açtırın, düzeltilecektir.

• Aylık 25 bin yatırır isem yatırdıktan 2 gün sonra çekebilir miyim, EFT havale alır mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sazan84 S kullanıcısına yanıt

Anladım teşekkür ederim hocam

Xiaomi telefonda nfcyi nasıl çözdünüz hocam? Bir de hesap açılır açılmaz kampanyalara hemen gözüktü mü kazandıran akbanklı? Mh ile görüştüm 48 saat içerisinde gözükür dediler henüz bende gözükmedi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bende 48 saati geçti hala gözükmedi hocam

• Tetexos T kullanıcısına yanıt
    MH ile bi görüşün bence. İnaktif müşteri miydiniz yeni müşteri mi? Ben inaktif olduğum için bende de çıkmayacak gibi bir his var ama bakalım kayıt oluştururum olmazsa

Görüştüm şartları sağlamıyorsunuz sanırım diyor bildiklerini sanmıyorum

• Tetexos T kullanıcısına yanıt
    Hocam ben inaktif müşteriydim. Hesabı açmadan hatta Akbank mobile giriş yapmadan önce kayıt açtırdım eğer inaktif müşteriysem ve kampanyadan yararlanabiliyorsam hesap açıcam diye. Olumlu döndüler evet inaktif müşterisiniz ve kampanyadan yararlanabilirsiniz diye email ile cevap geldi. Ben de o şikayet kaydına güveniyorum açıkçası yoksa güven olmuyor bu konularda. Eğer yarın da gelmezse kampanya kayıt oluşturucam tekrar ekte önceki attıkları email cevabını göstererek. Olumlu sonuçlanır diye umuyorum.

• Karqasa kullanıcısına yanıt

Sadece ilk işleme o da 5,30 lira alıyor zaten.Sonrasında eft ücretsiz oluyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.