< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
(Bitti) Akbank 5000 TL ChipPara (11. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
O üç noktanın yanındaki kilit işareti yok bende hocam 🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1-2 saat içinde geldi bana.
-
Hocam çok teşekkür ederim biraz önce bana da geldi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
haber veren arkadaşa teşekkürler. şimdi gördüm 25 transfer harici tüm adımları tamamladım. yarın onuda tamamlayınca 5 cepte
-
2500tl chip para ya katıldım.
gayet basit ve temiz
-
akaryakıt olarak shell de mobil uygulama ile qr ödemeyle ödeme yapabiliyorsunuz
market olarak şokta yine aynı şekilde mobil uygulamadan qr ödeme ile kullanılıyor
-
Puanla MTV ödemesinde yapılabilıyormu acaba kart gelmeden 🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Juzdan uygulamasını yüklersen orada görünüyor kart bilgileri
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam puanla MTV ödemesi yapmak mümkün olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, akbank karta başvur diyorum sürekli ( şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz ) uyarısı alıyorum bunu nasıl çözerim.
-
Anladığım kadarıyla her ay belirlediğimiz miktarı Akbank hesabına yollamak durumundayız. Fakat, gönderdiğimiz tutarı ne zaman hesaptan çekebiliyoruz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5 dk sonra çekebilirsiniz.İlk seferde 5 lira eft ücreti çıkar diğerlerinde eft ücretsiz.
-
bankamatik kartına yüklene para puanların kullanma süresi var mı ? bir de karta yüklenen para puanlar kredi kartı gibi her yerde chip puanları kullanmak istiyorum dediğimiz zaman kullabiliyor muyuz?
-
Selamlar arkadaşlar, dün akbanktan hesap açtım ancak kampayalar kısmında bu kampanyayı göremedim. Bilen arkadaşlar yardım edebilir mi? Konuyu okudum biraz ancak öğrenemedim.
-
Yeni bir vadesiz hesap açarak kart başvurunuzu bu hesap numarası üzerinden yaparsanız olabilir. Ben o şekilde çözdüm.
-
Dün ilk kez müşteri olma adımını gerçekleştirdik, daha önce kendim için yapmıştım. Şimdi başkasına yaptık, ne 0 faizli kredi çekebiliyor, ne de kampanya uygulamada gözüküyor bu durumu yaşayan oldu mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 gün sonra sabahtan çıkar.
-
Üstat hayırlı olsun,5300 ü güle güle harca.
Ben 4 hediyem karta 1250 şeklinde yükledim, migrosta harcayacağım artık
-
Sayın üstat merhaba çok teşekkür ederim bu kampanyayı boş gecmeyelim dedik : )
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X