Şimdi Ara

(Bitti) Akbank 5000 TL ChipPara (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
51
Favori
92.024
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artı para çıkmadı. Kişisel bilgileri değiştirdim olmadı, kredi kattı talep ettim onaylandı yine olmadı. 3 kuruş para verecekler diye şubeye çağırıyorlar. Ulan üstüme 5 kuruş kredi, borç vs... yok, kamu personeliyim, findeks notum tavanda, bankalar hergün 200-300bin şubeye gitmeden krediniz hazır diye mesaj atıyorlar. Bunlar üç kuruşluk hesap için kıvırıyorlar. 5000 çipi alsam dahi 1 dakikadan fazla nakit para tutmam bu bankada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnaktif müşteri olmak. MH'yi arayıp inaktif müşteri şartları nedir öğrenebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferman1987

Artı para çıkmadı. Kişisel bilgileri değiştirdim olmadı, kredi kattı talep ettim onaylandı yine olmadı. 3 kuruş para verecekler diye şubeye çağırıyorlar. Ulan üstüme 5 kuruş kredi, borç vs... yok, kamu personeliyim, findeks notum tavanda, bankalar hergün 200-300bin şubeye gitmeden krediniz hazır diye mesaj atıyorlar. Bunlar üç kuruşluk hesap için kıvırıyorlar. 5000 çipi alsam dahi 1 dakikadan fazla nakit para tutmam bu bankada.
    3 kuruş 3 kuruş diyorsanız niye peşine düştünüz? Boşverin almayın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Quidditch06 Q kullanıcısına yanıt

Dert peşine düşmek değil. Bi arkadaş 250tl çip kazanmak için rica etti o yüzden başvurdum. Yoksa bana ne verdiği çipten zarttan zurttan. Artı puan hesabı açılmayınca da bi yolu var mı diye sıcak fırsatlara baktım. Ne var bunda?

• quote:

Dert peşine düşmek değil. Bi arkadaş 250tl çip kazanmak için rica etti o yüzden başvurdum. Yoksa bana ne verdiği çipten zarttan zurttan. Artı puan hesabı açılmayınca da bi yolu var mı diye sıcak fırsatlara baktım. Ne var bunda?

Hayırda parayı küçümsüyorsunuz, kendinizi övüyorsunuz, sonrasında da şikayet ediyorsunuz. Her müşteriye olabileceği gibi sizi de bankaya davet etmişler. Zaten yüksek gelirli biriyseniz ve limitleriniz dolu değilse bankada işlemler onaylanır.

Birçok kişi bankaya gidip işlemleri tamamladı bunda yakınılacak bir durum yok.

Mobil üzerinden hesap açıyor, 30bintl limitli kredi kartı veriyor, üzerine 10bintl faizsiz kredi veriyor fakat 1000tl lik artı hesap için şubeye çağırıyor. Bunu eleştirdiğim için rahatsız olduysan senin mantık anlayışına söyleyecek söz bulamıyorum. Kendi işine bak o zaman.

• quote:

Mobil üzerinden hesap açıyor, 30bintl limitli kredi kartı veriyor, üzerine 10bintl faizsiz kredi veriyor fakat 1000tl lik artı hesap için şubeye çağırıyor. Bunu eleştirdiğim için rahatsız olduysan senin mantık anlayışına söyleyecek söz bulamıyorum. Kendi işine bak o zaman.

Benim eleştirdiğim nokta yok o bankadan bu kadar limitim var yok şu kadar param var beni de mi bankaya çağırıyorlar kafası.

Evet arkadaşım sende diğer insanlar gibi bir müşterisin. Bazen banka maaş bordrosu görmek veya bilgileri ilk elden güncelleyebilmek için bankaya çağırır.

Anneme de hesap açtık. Emekli kadın. Sistem emekli olarak görmediği için bankaya gidip bilgi güncellemesi yaptık. Gayet normal bu.

Kendinizi bu kadar büyütmenize gerek yok sizde bankaya gidebilirsiniz… Çok zor değil, gidenlerde insan…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch06 -- 29 Ocak 2023; 17:6:27 >

Ben kendimi falan övmedim. Burada tanımadığım insanlara kendimi övsem elime ne geçecek? Üzerime borç olmadığını ve bankaların kredi teklif ettiğini söylemem nasıl bir övünç kaynağı olabilir? Şurada yazan insanların çoğu aynı durumdadır. Akbankın yaptığı saçmalığı vurgulamak için diğer bankalardan örnek verdim. Her neyse, demek istediğim uyguladıkları sistem saçma. Bir ton evrak imzalayarak, findeks notuna bakılarak yüz yüze verilen krediyi iki tıklamayla veren bir banka 1000tl tl lik artı hesabı işsiz güçsüz adama bile online olarak açması lazım.

• Parayı sadece gir-çık yaptırmak yetiyor mu hesaba aynı gün içinde

• Bu kampanya bitti mi?

Şimdi indirdim mobili kaydoldum ama kampanyalarında yok bu !

• ata359 kullanıcısına yanıt

Evet

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

bana 2 gün sonra geldi

1 2 güne gelir size de

• gulhana G kullanıcısına yanıt

25 bin lirayı hesaba gönderdikten sonra ne kadar süre sonra 5 bin lira chip para yattı hocam? Chip para yatana kadar 25 bin lirayı akbank hesabınızda beklettiniz mi?

• MavéRicK_09 kullanıcısına yanıt

Ben 1-2 saat tutup çektim geri, ertesi gün yattı chip para.

• FasTBoY kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam bende gönderdim. Sanırım kampanya 1 Ocak - 31 Ocak tarihleri arasında geçerli gibi geldi bana. Şöyle bir bilgilendirme yazısı gelmişti ekranda, 01.01.23-31.01.23 tarihleri arasında aşağıdaki görevleri tamamlayıp ödüllerini toplayabilirsin.

bu yazı

• Mobilden yapmaya çalışıyorum özçekim yaptıktan sonra böylr uyarı veriyor ne yapabilirim? Şubeden yapsam kampanyaya dahil olabiliyor muyum? Sanki sadece mobilden yeni olacak müşteriler için geçerli deniliyordu.

(Bitti) Akbank 5000 TL ChipPara

• Denizcan Kaya kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözebildiniz mi bende de aynı sorun oldu.

• Şubeye gitmeniz gerek aksi durumda hesap açamazsınız

• boa17 kullanıcısına yanıt
    Gideyim gitmesine de kampanyaya dahil olabilecek miyim şubeye gittiğimde

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.