Şimdi Ara

(Bitti) Akbank 5000 TL ChipPara (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
51
Favori
92.031
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet mesajlarınızı sonradan okudum, umarım yararlanabiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende inaktif müşteriydim, aktif hale getirdim mobil bankacılık ile, kampanya 30 saat kadar sonra aktif oldu mobilde. Görevleri bu sabah tamamladım, bakalım bekliyorum chip parayı.

• Otomatik ödeme talimatları içinde lifebox üyeliği de var ama hala telefon numaramı girdiğimde lifebox üyeliğimi görmüyor. Ben de şubeye gittim, birşey yapamayacaklarını söylediler, dilekçe aldılar. Akbank biraz sıkıntılı bir banka imajı oluşturdu benim için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mobil uygulamadan hesap açtım vadesiz tl ve artı para hallettim kampanyalarda gözükmüyor nedendir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babami kendi davet kodum ile yaptım 2 saat sonra falan onaylandı 250 TL yattı, annemi migros ile yaptım 4-5 saattir gelmedi hala. İkisinin de görevleri tamamladık yarın yatar heralde 10k puan.

EFT ucretsiz olmadı yalnız birine 5 kusur diğerine 8 kusur gitti (saat 4ten sonra diye daha çok aldı heralde)

Faturayi talimat vermek yeterli Akbank üzerinden ödemek şart değil demişler eski konuda, sonradan sorun çıkar mi ki ödemesek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 30 Ocak 2023; 17:14:41 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Faturasız hattın numarasını verince kabul etti, şartlar sağlandı. Ama ileride ne olacak bilmiyorum. Fatura gelmeyecek sonuçta bu hatta. Lifebox üyeliği aldım otomatik ödeme talimatı vermek için, kabul etmiyor. Muhtemelen sorun çıkacak ileride.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus000 -- 30 Ocak 2023; 17:22:5 >
  • 300 TL Migros hediye çeki, 5000 Chip Para ve 1000 TL harcamaya 200 Chip Para’dan toplam 1000 Chip Para epey avantajlı oldu. Fakat, bankamatik kartındaki Chip parayı nasıl kullanacağız?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Faturasız telefonu otomatik ödeme verenleri şikayet etmek lazım. Böyleleri yüzünden nice kampanyalar hiç oldu. Altı üstü 1 tane talimat vereceksiniz onda bile alavere dalavere döndürüyorsunuz.

Arayıp kayıt oluşturacağım. Yeter artık sizin yüzünüzden kampanyalardan olmaktan bıktım.

Bundan sonra nerede alavere görürsem şikayet edeceğim. Adamlar mis gibi kampanya yapıyor onda bile suyunu çıkaranlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch06 -- 30 Ocak 2023; 17:43:56 >
  • Etienne Lantier E kullanıcısına yanıt
    1000 harcamaya 200 hangi kampnaya hocam

• Quidditch06 Q kullanıcısına yanıt
    Merak etmeyin, Akbank'ta yazılımcı arkadaş var zaten, söyledim ona, düzeltirler.
    Şikayet edecekseniz lifebox talimatı verilmiyor, onu da iletin lütfen. Ben hem şubeden hem telefondan kayıt oluşturdum, daha da çözülmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus000 -- 30 Ocak 2023; 17:52:54 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Axess kart kampanyası.

• Etienne Lantier E kullanıcısına yanıt

Mh ile bankamatik kartındaki cparaları k.kartına transfer edebilirsiniz.K.Kartı ile yaptığınız harcamaları da c.para ile silebilirsiniz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus000

Merak etmeyin, Akbank'ta yazılımcı arkadaş var zaten, söyledim ona, düzeltirler.
    Şikayet edecekseniz lifebox talimatı verilmiyor, onu da iletin lütfen. Ben hem şubeden hem telefondan kayıt oluşturdum, daha da çözülmedi.
    Kendi kendinize şikayet etti iseniz ne güzel. Etmedi isenizde bu konu ile şikayet oluşturacağım. İlgili şekilde işlem yapan herkesin kazanımları iptal edilmesi için ne gerekiyorsa yaparım.

Yeter artık. Saçma sapan yollardan yürümesin kimse. Herkes işini düzgün yapsın. Sonra olan hakkı ile yapanlara oluyor.

İstediğinizi yapın tabi ama serbest piyasa sizin düşündüğünüz gibi birşey değil. Onu da biraz düşünün lütfen.

• quote:

İstediğinizi yapın tabi ama serbest piyasa sizin düşündüğünüz gibi birşey değil. Onu da biraz düşünün lütfen.
    Serbest piyasa ile bunun ne alakası var? Bu yapılan aslında dolandırıcılık kapsamına bile girebilir.

Bankanın iyi niyetini suistimal var apaçık… Banka kazanımı iptal edip artıparaya borç yansıtacaktır.
    (chip para kullanıldı ise)

Herkes birşeylerin arkasından dolanıp köşe olma peşinde. Bu kafayla 1 adım öteye gidemiyoruz.

4 tane şart var hepi topu. Bunu yap al 5000 TL bu kadar. Onda bile alavere dalavere.

Yeter ya.

Bende de var faturasız hat ama aklımdan bile geçirmiyorum böyle şeyler. Yazlık evin faturasını veriyorum en azından 3-4 ay fatura geliyor onu da kabul ediyor. İlla her ay fatura gelmeli de demiyor adamlar o konuda bile gayet esneklik var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch06 -- 30 Ocak 2023; 18:48:54 >

• 250 davet karşı taraf görevleri tamamlayınca mi yatiyor

Kendiniz cevabı vermişsiniz işte. Herkes kar peşinde, banka da çok farklı değil aslında. Konu dışına çıkmamak için ben ana konuya yazmayacağım daha fazla.

• quote:

Kendiniz cevabı vermişsiniz işte. Herkes kar peşinde, banka da çok farklı değil aslında. Konu dışına çıkmamak için ben ana konuya yazmayacağım daha fazla.
    Bu kar peşinde koşmak değil başka birşey. Öyle basit değil…

• guvven kullanıcısına yanıt

Hesap açılışı onaylanınca

• Hawk28 H kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.