Şimdi Ara

(Bitti) Akbank 5000 TL ChipPara (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
51
Favori
92.031
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet, 2 gün sonra kampanyalar sekmesinde çıkar. Önemli olan başlangıcı mobilden yapmış olmanız ki onu yapmışsınız zaten.

• Bende dün gece hesabı açtım sabaha tüm işlemleri halledip kampanyaya katıldım, şansıma hesabı açınca direk çıktı kampanya. Takibide kolay kampanyalar kısmında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • espesito kullanıcısına yanıt

Kredi kartı başvurusu yapmayın başvuru sırasında.

• Lifebox için otomatik ödeme talimatı vermek istiyorum ama telefon numarasından üyeliği görmüyor. Deneyen oldu mu?

• Bu kazanılan chip paraları harcamak için kredi kartına ihtiyacımız var mı ben olayı bir türlü çözemedim.

Banka kartı veya juzdan ile herhangi bir markette ödeme yapabiliyor muyuz?

Kredi kartını bir türlü onaylamadılar çünkü diğer bankalar doldurmuş limitlerimi. Onları da düşürdüm gerçi ama yansımadı hala.

• hashus000 H kullanıcısına yanıt
    Kitledi kredi kartını buradan yapamam başka şubeden açtırmanız lazım dedi yalan söyledi yokuşa sürdü vaktim de olmayınca almam kredi kartını dedim artık. Bu dijital bankamatik kartı nasıl alınıyor uygulamada bir türlü göremedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tahoooooo kullanıcısına yanıt

:) Yani sonunda sevindirici bir olay var bende olsam sevinirim(Bitti) Akbank 5000 TL ChipPara 

• gezgin2707 G kullanıcısına yanıt

Banka kartı ile ödeme yaparsınız chipleri de harcarsınız. KK'ya ihtiyacınız yoktur.

• Arkadaşlar 12 ay taahhütlü diyor ya, 12 boyunca mi belirtilen miktarlari atmak zorundayiz. Yoksa bir kere at chip parayı al sonra hesabi kullanma oluyor mu?

• tüm işlemleri tamamladım ama chip para gözükmüyor hala, sonradan mı geliyor?

bu arada işlemlerde 1 gün kaldı diyor, 31i son kampanya için eğer uzatmazlarsa

edit : ertesi gün geliyormuş sanırım konuda yazmışlar. 2 saat olmasına rağmen migros kodu gelmedi tek sorun o şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 30 Ocak 2023; 14:54:45 >
    Başvuru sırasında şubeye ilk girişte vadesiz hesap sözleşmelerini onaykarken soruyordu sanırım. Kartlarım içine girince üstte noktalı butonunu yanında bir buton daha var. O butona tapleyince kart bilgilerini gösteriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Sanal kart diye bir şey var o mu acaba ona da girince kredi kartınız yok diye uyarı veriyor

• Kişisel bilgi değiştirmek işe yarıyor arkadaşlar. Bende sürekli şubeye çağırıp vermiyordu. Maaşa 5k doping yapıp kaydedince 1000 tl artı parayı onayladı. Böylece kampanyaya katılmış oldum. :)

Sanal kart değil. Ana sayfada hesaplar ve kartlar plant yerin üstünde sağda tümü var, tıklayın.
    Açılan sayfada üst sağda kartlarım a tıklayın.
    Banka kartları içindeki kartınıza tıklayın.
    Sağ üstte üç noktanın solundaki çanta butonuna tıklayın. Kart bilgileri gelecek karşınıza.

Hocam bende sanki kart yok gibi görünüyor
    (Bitti) Akbank 5000 TL ChipPara

Evet, görünmüyor. Belki başlangıçta dijital kart seçimi yapmadınız. Sanırım fiziki kartınız oluşturuluncaya kadar görünmeyecek. Müşteri hizmetleri ile bir görüşün. Muhtemelen sonradan da dijital kart başvurusu kabul edilir.

Hocam net cevap bulamayınca bugün gidip şubeden hesap açılışı yaptım, banka personeli büyük ihtimalle yararlanamazsınız dedi ama yine de denemek istedim. Zaten bireysel kullanımlarım için hesap açılışı yapacaktım, bekleyip göreceğim sonucu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizcan Kaya kullanıcısına yanıt
    Bende gidip şubeden açtım bekliyorum bakalım kampanya görünecek mi

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.