Şimdi anlaşıldı değirmenin suyu. Her sene 6 ay açık kalma sözüne iade ettiği 262 tl senelik kart ucretini bu sene ne yaptıysam geri alamadım.Ayda ortalama 5000 tl harcamayı sadece bu bankanın kredi kartıyla yapıyorum. Demekki harcama yoğunluğunu farklı bankalara kaydırmak gerekiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akbank 9 ay 250 TL harcama sözüne 750 TL hediye veriyor (2. sayfa)
-
-
Axess gold 262 tl ve geri iade etmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kişiye özel. Bana neden çıkmıyor bu kampanya diyorum, çıkmamış yapacak bir şey yok diyor.
-
Geçerli kendim katıldım free ile 750 chip yattı
Yoğun kullanım yapanlara gelmiyor sanırım. Var mı böyle gelen yoğun kullanan?
6665 inin uzun numarası var mı ? Gönderilen SMS ler ücretlendiriliyor mu
her ay min 6000TL harcama yapıyorum ve malesef olmadı. sanırım kullanmayanlar için olabilir.
-
evet türk telekomda 0,78 lira ücretlendiriliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Free kart ile SMS attım başarisiz
Hocam kampanya için SMS gelmediyse boşuna atmayın kişiye özel SMS ile bilgilendirilen kişilerde oluyor bana SMS geldi free var oldu
Aynısı 2 ay önce bana 500 ₺ olarak gelmişti..750 yapmışlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu kişiler neye göre belirleniyor anlamıyorum. Ben 1 ay önce üye oldum. henüz bir kullanımım olmadı. 750 chip para kampanyası da 1500 TL chip para kampanyası da tanımlanmadı bana. Ne saçma bir bankaymış anlamadım.
-
Uzun numara olsa ücretsiz yollardık
Babamın yeni Free Kartınada geldi bu ama bizim gibi aktif kullananlara gelmez. Aylık 5 bin minimum ödeme var.
-
Ara ara nadasa bırakmak lazım. Bu ay hiç kullanmadım. 100/30'e geldi.
Akbank sever böyle işleri.
-
Bilmiyorum ki hocam belki gençlere kıyak yapmak istemişlerdir 20 yaşındayım daha gençlerin ödeme sicili temiz olduğu için müşteri kazanmak istiyordu olabilirler yaşı ilerlemiş insanların ödeme bozukluğu olabiliyor bu ekonomik sıkıntılar da
Sizi bilmem ama bankalar bana değer veriyor bugüne kadar kart ücreti iadesi alamadığım banka olmadı keza kampanyalar için de geçerli mesela şu an 21 yaşına gireceğim Eylül'de 3 yıldır düzenli olarak kredi kartları kullanıyorum ve bir gün bile gecikme olmadı ödemelerim de 5 tane Kredi kartım var bankayı arayıp diyorum ki işinize geliyorsa benim 5 tane Kredi kartım var siz vermiyorsanız ötekinden alırım zaten konuşmasını bilmelisiniz kısacası size ihtiyacım yok ödeme dengelerimi hesabımdaki paralara bakın her banka benimle çalışmak ister size muhtaç değilim diyorum konuyu kapatıyorum zaten kendileri hemen geri dönüş yapıyor.
Evet haklısınız hocam diğer bankalar da böyle bir şey görmedim ama Akbank kart verdiyse kullanılmasını istiyor kullanmazsanız kullanmanız için her türlü teşviki sunuyor maksimum kartımı 2 yıldır kullanmıyorum 5.000 lira limiti var bir Allah'ın günü ne arayıp ne soruyorlar.
Bu bankanın hiçbir kampanyasına itibar etmiyorum. Ne davet et kazan kampanyasından ne de otomatik ödeme talimatından kazandığım chip parayı yatırdırlar.
Şikayet ediyorsun, çözümlenen bir şey yok. Her gün aynı mesaj inceliyoruz.
Online işlemler güncell kısımdan bakabilirmisiniz sms kısa numaraya mı gönderilmiş?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X