Akbank artı para (6. sayfa)
-
-
Sizinki kredi kartından nakit avans. Ona sınırlama getirildi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Once 15-30 mayis arasi arti para %0 faiz firsati diye gondermisti akbank. Sonra arti para tanimlayinca 12-25 mayis arasi %0 faiz diye mesaj gonderdi. 25 mayis oldu hala %0 faiz gozukuyor. Haftasonuna denk geldigi icin diye tahmin ediyorum. %0 faiz bitince bir cok kisiye mesajda gelmisti. Umarim bosuna faiz odemem
Guncelleme: mesaj geldi 26sindan itibaren faiz oraniniz %5 olacaktir diye. Hic yoktan bisiler geldi. Haftasonuna gelmesi kotu oldu sadece. Borcuda kapadim arti para hesabimida kapadim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 25 Mayıs 2024; 13:48:47 >
++
-
Aylardır Akbank artıparam -90.000 TL'de duruyor acaba ne zaman arayacaklar
-
Beyler akbank inat etti artı para vermiyor. kazanan akbanklı için 50 lira da olsa artı para şartı var.
Bunu bir şekilde çözebilen oldu mu?
50 lira için 15 bin gidecek
-
Yeni uyelik ile hangikredideki kodla uye oldum ben de. Faizsiz kredi hemen tanımlandı, k.karti nakit avans icin k.karti da istedim.
arti para limitim 30k olarak tanımlandı ama 0 faiz görünmüyor. Sms de gelmedi. Yeni uyelere kampanya var demişlerdi..
O birkaç güne tanımlanıo hemen olmuyor
bilgilerine çalışmıyor yazdıysan ondandır. mobilde bilgilerime gir orada güncelle, serbest meslek taksici vs olarak seç sonra en az 1500 tllik artı paraya başvur
-
tanıdığa açtık,emekli olarak girdik
-
dene istersen çalışan yapıp tekrar 1500tllik artı paraya başvurmayı.
-
Slmlar bizde aynı durumdayız kredi geçmişi olmayınca açılmıyor dediler siz çözebildinizmi teşekkürler
Çözebildiniz mi hocam ben de aynı durumdayım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hesaba para çek bi kaç gün vadede dursun bu arada sürekli havale eft yap. Gelirin maaşın vs varsa şubeye gidip sun şubeden işlem yapsınlar.
Edit: Sakın ısrarla başvurma. Ben artırmak için o hatayı yaptım. Platinum kredi kartı verdiler ama limit tanımlamıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T. Soprano -- 16 Aralık 2024; 20:33:41 > -
Akbank artı parayı kapattım. Garanti %4 ten veriyordu ordan çekip burayı kapattım.
BDDK'a yanıltıcı kampanya diye başvuracam.önce bankanın cevabı gelsin.
-
İkisi farklı konu boşuna uğraşmış olursun
-
Gerçekten ilginç platinum kredi kartı verdi 50 tl artı para vermiyorki programa katılalım yani amaç programa katıttırmamak kredi kartıda verme o zaman şubede bir şey yapamıyoruz diyor
Artı para tanımlaması yapılmayanlar bir çözüm bulabildi mi acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X