Merhaba, Akbank Mobil uygulaması üzerinde Kampanyalar kısmında kişiye özel "Sezon sonuna kadar geçerli Bein Connect üyeliği" hediyesi bulunuyor. Detaylar aşağıdaki gibi. Digiturk taraftar ve Digiturk eğlence paketi kapsamında;
Hemen kodunuzu alın, sevdiklerinizle birlikte Akbank Mobil'in size sunduğu bu fırsatın keyfini çıkartın. Üyelik kodunu nasıl alabilirsiniz? Akbank Mobil’e giriş yaptıktan sonra ana sayfada yer alan “Senin için” menüsünden “Sana Özel” seçeneği ile “Taraftar & Eğlence Paketi Kampanyası” kampanya detaylarına ulaşarak size özel üyelik kodunu alabilirsiniz. Kampanya Detayları
|
Akbank Beinconnect Taraftar & Eğlence Paketi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bir tek size özel gelmiş anlaşılan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gelmemiş.
-
Eşimin hesabına gelmiş, kodu aldım Digitürk müşteri hizmetleri ile üyeliği oluşturdum, 02.06.2024 tarihine kadar takımınızın maçları ve eğlence paketi ücretsiz. Eğer o tarihten önce iptal ettirmesseniz güncel tutarı faturalandiriyormus
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benden de pas gelmemiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
önceden daha uzun süreli verirlerdi bu kampanayı. şimdi 3 aya kadar düşürmüşler.
-
3 farklı akbank karta sahibiz kimseye gelmemiş tüh
bana gelmiş bu. faydalandım.fakat paketlerime baktığımda 2 paket görünüyor. eğlence paketi. bir de hediye paket taraftar paketi. eğlence paketi 02.10.2024 bitiş diyor. taraftar paketi 02.06.2024 bitiş diyor. haziranda taraftar paketi bitiyor ve eğlence paketi ekime kadar devam mı ediyor yoksa indirimli mi devam ediyor. hazirana kadar ücret yansımaz kesin dime
-
3 ekran mi 4 ekran mi
bu mesajdan tahmini 14 gün sonra tanımlanmış, alıp kullanmaya başladm.
Müşteri hizmetleri ile muhatap olmadan kodu kullanmanın imkanı var mı? Tod hesabında kupon kodu kısmına yazınca "şifreli 6 ay eğlencenin yıldızı paketi " aylık 0 TL olarak görünüyor ama hemen üyeliği başlat butonuna basınca hata veriyor.
bana exxenspor vermiş
-
Olmuyor bende denedim tod üzerinden hata veriyor müşteri hizmetlerinden kayıt oluşturmak gerekiyor aradım oluşturdum mevcutta Digitürk üyeliğim var en azından 6 ay içerik izlerim diye düşündüm ama yeni üyelik üzerinden açılması gerekiyormuş farklı bir numaram var oradan da olmadı 6 ay sonra ücret çıkıyormuş iptal ettirmem gerekecekmiş mevcutta Digitürk üyesi olduğum için iptal etmemek için çok uğraşıyorlar o yüzden vazgeçtim tod üzerinden olsa denemeye değerdi açıkçası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
akbank mobil, exxen reklamlı 1 ay abonelik kodu veriyor. ucl finali yakın zamanda.
Finali açık kanalda yayınlamak zorunda diye biliyorum
öyle ise güzel. zaten exxenspor üyeliğini sanırım sene sonuna kadar kullanabiliyorsunuz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X