Merhaba hocam, Ben referans ile müşteri oldum diyelim. Bankamatik kartıda istememiş olayım.Kendi referans kodum ile de bir başkası Akbank müşterisi olsun.Bu durumda, bende kart olmadığı için kazandığım chip nasıl nereye yüklecek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akbank davet et 250 TL Kazan toplamda 1000 TL (22. sayfa)
-
-
Hocam bir de şunu sorayım,
Ben kızımın refaransı ile Akbank lı olacağım, sonra kendi referans kodum ile 4 kişiyi Akbank lı yapacağım, bu durumda 1000 chip alacağım.Peki şu bahsedilen görevlerinde yaparsam 1500 chipde ordan kazanabilir miyim.
Bu 1500 chip kampanyası genel bir kampanya mı, bilgilendirme yapılan müşteriler mi katıla biliyor, kampanya bitiş tarihi nedir aceba.Şimdiden teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam evet kampanyalar kısmında 1500₺ varan chip para görevi gözüküyorsa katılım yapabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yüklenmeyecek. Aktifte bir hesap/kredi kartı olması lazım.
Chip-para yüklenimi için kredi veya banka kartı olması şart. Yoksa kimseyi davet edemezsiniz zaten. Banka kartı almanız yeterli olur.(Akbank Kart diye geçiyor.)
Evet. Her iki kampanyadan da yararlanarak 2500TL chippara kazanabilirsiniz.
akbank bu kampanyada sınıfta kaldı. şubede çalışan görevliler bile vermiyor boşuna uğraşmayın deli gibi şikayet geliyor bize bu yüzden diyorlar. Ben 7 kişiyi yaptım sadece 1 tanesinden 250 TL geldi. kayıt açtım, matbu bir hazır cevap yolladılar o kadar..
-
Hocam çok sordum kusura bakmayın,
Şimdi kızımda akbank vardı, davet kodu ile 2 kişi üye oldu, 500 tl hatta nerden yattı bilmiyorum 520 tl chip yattı,
3. kişi işlem başlattı, selfi çekimde hata aldığı için ilerleyemedi, şubeye başvurun denildi, şubeye gidecek
4.kişi olarak ben müşteri olmak istedim, bende de selfi çekimde hata verdi, şubeye gidin dedi, bende şubeye gitme şanşım olmadığı için, eşimi müşteri yapmak istedik.
Eşim davet kodu ile devam etti, telefonda nfc olmadığı için kimlik seri no falan istedi, devamında, akbank temsilci görüntülü bağlandı, kimlik tedi yaptı, geçici internet şube şifreyi gönderdi ve görüşmeyi sonlandırdık. Şifreyi değiştirdik, internet şubeye girdik, 10 gün içinde size ait olan başka bankadan 1 tl eft yapın yazıyordu. Eşimin enpara hesabından, akbankın verdiği IBANA 1 tl gönderdik. Daha sonra internet şubeye girmek istediğimizde "geçici süre işleminizi gerçekleştiremiyoruz sonra deneyin" hatası verdi. Biz ara ara defalarca denedik ama bir türlü internet şubeye giremedik. Müşteri hizmetlerini aradık, sözleşmeniz eksik şubeye gidin dedi, bir daha aradık sözleşmeyle alakası yok, ekrana yansıyan hatada yok dedi, adresi güncelledi e-postayı güncelledi ama biz yine giremedik, en yakın şubeye gidin diye uyarı verdi. Eşim bugün şubeye gidecek.
1-İşlemin şubeden tamamlanması, chip kazanımına engel midir. (Uygulama kendi yönlendirdi şubeye bizim tercihimiz değil sonuçta)
2- 4.kişi olarak ben başvurdum davet kodu ile işlem sonuçlanmadı, şubeye davet etti demiştim. Ben kendi numaramdan akbankı aradığımda, benim ismim anons edilerek başlıyor. Ben şubeye gitmeyeceğim ve işlem tamamlanamayacak.Bu durumda eşim 4. kişi sayılır mı? Yoksa benim yarım kalan işlemim 4. sayılıp, ben işlemi tamamladığımda mı chip gelir.
Eğer eşimin işlemi 4. sayılır ve chip yatarsa, eşimin davet kodu ile ben tekrar yeniden işlem başlatacağım, bu durumda müşteri olursam eşime chip yatar mı?
Uzun oldu kusura bakmayın.
-
Aylardır uğraşıyorum. Hazır cevap dönüp duruyorlar kampanya şartlarını bilmiyoruz sanki onları yazıyorlar
bana da 2 kez şikayet kaydıma kopyala yapıştır cevaplar gönderildi. Müşteri hizmetleri mantıklı açıklama yapamıyor dertleri ne anlamadım.
-
Telefonda bu cevabı verseler tamam da, yazılı cevap araştırılıp dönülür. Terbiyesizlerden yazılı cevabı alın BDDK ya şikayeti oluşturdum. Bakalım onun sonucunu bekliyorum
Chip para bankamatik kartına mı yükleniyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen bende öyle artık BDDK yoluna başvurucam
-
Daha önceki 2 işlemde chip gelmişti. Şimdi üçüncü kişi görüntülü görüşmeyle müşteri oldu ve gelmedi. Kayıt açtırdım bakalım ne olacak.
son zamanladar puan alabilen varmı
-
Ben 4 kişiyi üye yaptım forumdan ve bildirim kayıttan 1-2 saat sonra geldi bana. Zaten limit sayısı 4 siz 10 kişiyi üye yapıyorsanız gelmez
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X