Çöp boyle sacma salak kampanyalar yapacaklarina 100/25 gibi chip kampanyalari yapsinlar herkez yararlansin ip7 almak isteyen alir zaten kisacasi ÇÖP
32 kere gireyim bakalım ya çıkarsa
Kaldı 31..
Böyle bir kampanyadan hediye kazanmak çok zor kim bilir kaç milyon kişi var katılan.
Ödül alacak kişiler bellidir merak etmeyin, bu sabancılar her yarışmalarında, çekilişlerinde şike yapmayı iyi becerirler. Koskoca firma yapmaz demeyin adamlarda her türlü dalavere var.
Çekiliş 29.06.2017 Saat:13:00'de Akro Tanıtım Organizasyon Film Yapım ve Tic. A.Ş. Toplantı Salonu. Gökkuşağı Sk. No.15/1 , 4.Levent Beşiktaş-İstanbul adresinde halka açık olarak yapılacaktır.
Katılımcının ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri, eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilanın tebliği yeterli olacaktır.
İyi de hangi gazete, hangi tarih?
quote:
Orijinalden alıntı: adanalivlkn1234
Ödül alacak kişiler bellidir merak etmeyin, bu sabancılar her yarışmalarında, çekilişlerinde şike yapmayı iyi becerirler. Koskoca firma yapmaz demeyin adamlarda her türlü dalavere var.
Hocam bunlarda noter var, noter varken yapamaz kimse o tür şeyler.
Akbank değil ama;
Halkbank'dan dayım iPhone 6s,
Vakıfbank'dan kuzenim Mini Cooper kazandı.
Çıkınca çıkıyor yani.
Hikaye
quote:
Orijinalden alıntı: NetX
quote:
Akbank değil ama;
Çıkınca çıkıyor yani.
ne iş hacı, dayıydı, kuzendi,,,hediyelerin hangi beyaz türklere gittiği belli oldu
En önemli bilgiyi yazmamissiniz. Ödül kaç tane ? Ben yazayım 10 tane red 128gb
Akbank değil ama;
Çıkınca çıkıyor yani.
ne iş hacı, dayıydı, kuzendi,,,hediyelerin hangi beyaz türklere gittiği belli oldu
Hocam bana bişey koklatmadılar, hiç bakma
akbankın nerdeyse tüm çekilişlerine katıldım bişey çıkmadı ama olsun yılmadan yola devam girer çıkarım hergün direkte sıkıntı değil :)
Şikayet eden herkes her gün girecek eminim. :)
Girelim bakalim.
Çıkmaz ama insan yine de ümitleniyor işte
quote:
Böyle büyük ailelerin ve şirketlerin zaten genelde kendi noterleri oluyor ve işlerini onlarla görüyorlar. Çekilişte dalavere olur veya olmaz umrumda değil ama başka bir sürü şeylerde dalavereler mevcut...