Şimdi Ara

Akbank direkt iPhone 7 çekiliş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
7
Favori
4.981
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 haziran tarihine kadar Akbank direkt mobile giriş yapılan her güne 1 adet iPhone 7 çekiliş hakkı veriyor.

http://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/akbank-direkt-iphone-kampanyasi.aspx

• Çok zor ama ya çıkarsa
  • Çöp boyle sacma salak kampanyalar yapacaklarina 100/25 gibi chip kampanyalari yapsinlar herkez yararlansin ip7 almak isteyen alir zaten kisacasi ÇÖP
  • 32 kere gireyim bakalım ya çıkarsa
  • Kaldı 31..
  • Böyle bir kampanyadan hediye kazanmak çok zor kim bilir kaç milyon kişi var katılan.
  • Ödül alacak kişiler bellidir merak etmeyin, bu sabancılar her yarışmalarında, çekilişlerinde şike yapmayı iyi becerirler.
    Koskoca firma yapmaz demeyin adamlarda her türlü dalavere var.
  • Çekiliş 29.06.2017 Saat:13:00'de Akro Tanıtım Organizasyon Film Yapım ve Tic. A.Ş. Toplantı Salonu. Gökkuşağı Sk. No.15/1 , 4.Levent Beşiktaş-İstanbul adresinde halka açık olarak yapılacaktır.

Katılımcının ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri, eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilanın tebliği yeterli olacaktır.

İyi de hangi gazete, hangi tarih?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanalivlkn1234

Ödül alacak kişiler bellidir merak etmeyin, bu sabancılar her yarışmalarında, çekilişlerinde şike yapmayı iyi becerirler.

Hocam bunlarda noter var, noter varken yapamaz kimse o tür şeyler.

Akbank değil ama;

Halkbank'dan dayım iPhone 6s,

Vakıfbank'dan kuzenim Mini Cooper kazandı.

Çıkınca çıkıyor yani.
  • Hikaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetX

quote:

Ödül alacak kişiler bellidir merak etmeyin, bu sabancılar her yarışmalarında, çekilişlerinde şike yapmayı iyi becerirler.

Akbank değil ama;

Çıkınca çıkıyor yani.

ne iş hacı, dayıydı, kuzendi,,,hediyelerin hangi beyaz türklere gittiği belli oldu

• En önemli bilgiyi yazmamissiniz. Ödül kaç tane ? Ben yazayım 10 tane red 128gb
  • Gaza geldim. çekiliş kazanırsam forumda s7 edge çekilişi yapmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Orijinalden alıntı: NetX

quote:

Akbank değil ama;

Çıkınca çıkıyor yani.

ne iş hacı, dayıydı, kuzendi,,,hediyelerin hangi beyaz türklere gittiği belli oldu

Hocam bana bişey koklatmadılar, hiç bakma

• akbankın nerdeyse tüm çekilişlerine katıldım bişey çıkmadı ama olsun yılmadan yola devam girer çıkarım hergün direkte sıkıntı değil :)
  • Şikayet eden herkes her gün girecek eminim. :)
  • Girelim bakalim.
  • Çıkmaz ama insan yine de ümitleniyor işte
  • quote:

Böyle büyük ailelerin ve şirketlerin zaten genelde kendi noterleri oluyor ve işlerini onlarla görüyorlar. Çekilişte dalavere olur veya olmaz umrumda değil ama başka bir sürü şeylerde dalavereler mevcut...
  • Kazananlar nerede yayimlanacak yazmamislar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.