Şimdi Ara

Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
30
Favori
74.376
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar, bu tasima kampanyasini davet et kampanyasi ile birlestirmeye bir engel var mi? Davet kodumuz ile emekli maasini tasiyacak olani akbankli yapip sonra maas tasima işlemi yapsak işler mi? Konunun uzmanı arkadaslar degerlendirilebilir mi, bu durumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antinatalizm A kullanıcısına yanıt

Promosyon iadesini yaptırdık bugun imza vs aldılar ama hala bloke olarak gözüküyor.Bizim bu nokta da yapabileceğimiz bişey yok değil mi? O zaman yarın tekrar şubeye gidelim

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Bazi emeklilerin 4 aylik maasi o 10 bin

• Akbank mobilden üye olmaya çalıştığımda sürekli hata verip şubeye yönlendiriyor.

Yakın zamanda mobilden üye olabilen var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • akbank kadar rezil bir banka yok

• akbank ın genel olarak internet servisleri kötü . ama emekli adamın internetle işi zaten pek olmuyor.

2 fatura da bağlanırsa 7250 oluyor zaten.

o yüzden extra bir avantajı olmayan garanti bankasına geçip maceraya atılmak pek mantıklı değil.

• eKsTazi kullanıcısına yanıt
    Aynı hatayı kendim ve tanıdıklarım da alıyor. Boş bir banka. Teknoloji çağında gel sıraya gir diyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayın 1 inde maaş alan bir kişi,en geç kaçında taşımalıki riske girmeden 1 eylülde yeni bankadan maaşını alsın?

• 31 ağustosa kadar kampanya geçerli ise bu acele nedir arkadaş. Bekleyin herkes ellerindeki kartları oynasın.

• Daha önceden garantiye geçmiştik, ancak promosyon ödemesi bugün 5000 olarak yapıldı. Talep açsak 7250 verirler mi bilgisi olan var mı?

• Maalesef.Promosyon kodu olmasa bile ben mobilden üye olup bankada bu sıcakta uğraştırmak istemiyordum yaşlı insanları.Gel gör ki banka sıkıntı.

Akbankı korumuyorum fakat ben kendimde 1 haftadır yapıkredide de aynı sorunu yaşıyorum.Yani bilerek mi yapıyorlar anlamış değilim.

• Panakei4 P kullanıcısına yanıt

tabi ki yaparlar, önce 5000 lirayı hesaptan çekerler, sonra 7250 yi yatırırlar. sözleşme tarihi de 7250'nin yatırıldığı tarih olarak güncellenir. ilk iş olarak emekli hesabına 5000 lirayı yatırın ve telefonla garanti bankasını arayın.

• DT28 kullanıcısına yanıt
    Eski banka Son maaştan keser. Yeni banka karşılamaz o cezayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam. peki 7250-TL'yi yatırmak için bir sonraki maaşın yatmasını mı beklerler acaba?

• Panakei4 P kullanıcısına yanıt

ona maalesef net cevap veremiyorum. annemin maaşı 3 aylık toptan yatıyordu, temmuzda maaşı almıştık. bize anında parayı verdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 2 Ağustos 2022; 11:45:55 >
  • bebim babam zaten garanti musterisiydi, burdan devam etti ve 5000 lira promosyon aldi 10 gun once, yani baska bankadan gecmedi buraya. aradaki farki yine de alabilir mi? bu promosyon yeni musterilere ozel oldugu icin alamaz diye dusunuyorum? peki alamamasi durumunda bile burdaki promosyonu iptal edip geri odeyip (ceza falan olur mu?) akbanka gecip 7000 alabilir mi?

• arkadaşlar hali hazırda maaşı garanti de olanlar iptal ettirip tekrar başlatıp 7 bin alabiliyor değil mi? Yoksa sadece yeni üyelere mi özel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notebookmania -- 2 Ağustos 2022; 12:51:54 >
  • Katalan! kullanıcısına yanıt

yeni farkı alır. ama dediğim gibi hesaba 5000 lirayı yatırın, hemen garantiyi arayıp, emekli promosyon güncellemesi için aradık deyin. senin düşündüğün gibi olsaydı akbank'tan biz alamazdık.

• Akbank içinde taşıma yaptıktan sonra 750 hemen yattı da promosyon ne zaman yatar acaba

• Moustacheur kullanıcısına yanıt

en geç 24 saat içinde yatar.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.