Şimdi Ara

Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
30
Favori
74.378
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ykb detayları tam yazmıyor, eski promosyon kalmış. Düzeltirler :))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Antinatalizm A kullanıcısına yanıt

Tabi böyle yaparım fakat bu seferde faizsiz nakit avans vs. tarzında mobil üyelikle olan kampanyalardan yararlanamıyorsun.

Heryerde reklamını yaparlar ama çalışmaz

• Malum bankadan 10 bin lira geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halkbanktan ses yok alooooo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum banka?

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

kartı internet alışverişlerinde hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

bu arada axess de ayda 12.90a market ve akaryakıt paketleri var. ayda 50tl iadeye kadar %5 indirim yapıyor.

12.90a market paketi aldım. fırından ekmek alsam bile %5 iade veriyor.

bu paketlere web internet şubesinden veya müşteri hizmetleri ile bu alınabiliyor.

link de bırakayım diğer kullanıcıların işine yarayabilir.

• 1-2 hafta içinde 8000'e güncelleme yapan olur belki, hatta sene sonuna kadar 10.000 filan yaparlar böyle giderse.. 2 hafta daha bekleyelim bakalım, duruma göre validenin maaşını en yüksek veren bankaya taşıyacağız.

• kukaraça kullanıcısına yanıt

Ben olsam hiç promosyon vermezdim nasıl olsa başka bankaya taşımıyorlar diye.

• arkadaşlar bir sorum olacak bir bankadan taahhüt süresi dolmadan başka bir bankaya geçmek istediğimizde eski bankadan aldığımız promosyonun tamamını mı geri ödememiz gerekiyor

yoksa o bankada ne kadar süre kalındıysa ona göre hesaplayıp kalan süreye göre mi tutar ödemek gerekiyor?

• Kayınvalideyi Garanti’ye maaşı taşımıştık.2.750 ₺ promosyon aldı.Şimdi biz 7.250 ₺ almak için hangi işlemleri yapmamız gerekiyor arkadaşlar

• CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    Kıstel yevm hesabı yapılır. Kalan süre ile orantılı iade edersiniz

• ctrlxs kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam cevap için

• Ziraat 10 bin yapsada uğraşmasak hiç

• Biraz bekleyin 8k üstünü görecek acele etmeyin diğer bankalar da hamlesini yapacak. Ona göre hangisi avantajlıysa geçersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B35CB33EA

Malum bankadan 10 bin lira geliyor.
    İş bankası mı? :)

• abormen kullanıcısına yanıt

750 tl prim ödemesi yapan bankadan bahsediyorsunuz hocam devlet bankaları en düşük primi veriyor, vatandaşların çoğu da maaşını taşıyamıyor kredilerden dolayı.

Üstüne vatandaşı dolandırarak sigorta yapan bir banka ve bu sigortanın ilk sayfasında ''müşteri istediği zaman iptal etme hakkına sahiptir'' yazmasına rağmen ''iptal edemezsiniz'' diye bir banka....

1500 tl yaparsa sevinin.

• Arkadaşlar yapıkrediden 4-5 ay evvel promosyon alan kişinin yeni promosyon için yapması gerekenler nedir? İnternet ya da mobil bankacılıktan yapılıyor mu yoksa arayıp ya da şubeye mi gitmek lazım. Diğer bankalarda olduğuna göre arayarak oluyordur sanırım öyle anladım konudan ama tecrübe eden bilgi verirse sevinirim

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt

Devlet bankalarında mı böyle? İptal edemezsiniz dedikleri şey sigorta mı? Geçen akbankta kredi kullandım direkt sigortasını iptal ettim para iade oldu mesela.

• Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt
    Mh yi arayın veya bankaya gidip sözleşme yenilemek istediğinizi söyleyin 5 dk içinde halloluyor.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.