Aldığınız promosyonu 1095e bölün, çıkan sonucu da o bankada kaldığınız süre ile çarpın, aldığınız, promosyon tutarından çıkarın, iade edilecek tutar o kadar olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel) (21. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Biz garsntiden yapi krediye gecis yapmistik henuz promosyon almadan yeni odule gorenyenileme yapmak isteyince 25o lira yakinini getir odulunu vermeyeceklerini soyluyorlar. Bu nasil is?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar annemi 3 ay kadar önce İşbankasına taşıyıp 2500 - 2750 gibi bir para almıştık.Bu parayı ödeyip başka bankaya taşıma hakkımız oluyor mu acaba? Veya bazı arkadaşlar şey yazmış müşteri temsilcisini arayıp sözleşme yenileyin öyle bir durum varmı :) ? Çok sorulmaya başlanmıştır bu sorular kusura bakmayın :)
-
Bloke kalktığında yazabilirseniz sevinirim. Ziraat'te babamın maaş, birkaç yerde gördüm para geri ödenmesine rağmen Ziraat kaldırmamış bu blokeyi.
-
Oluyor kullandığınız ay kadarini düşüp geri kalanı iade ediyorsun sonra istediğin yere taşıyabilirsiniz. Biz öyle yaptık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
O nasıl emekli maaşı hocam :))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3 aylık maaş
-
-
Aynen özel bankalarda sorun olmuyor devlet bankası illa kendini şikayet ettirip aylar sonra karar çıkınca iptal ediyor çoğu insan uğraşmıyor.
-
kamu işçi emeklisi veya asker emeklisidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 3 Ağustos 2022; 9:6:25 > -
İnternet bankacılığı üzerinden promosyon iptal kısmına girip iptal telebi iletin. Sonra bize ulaşın kısmından iptal talebi ilettiği izi yazın 1 günde biter
iş bankası internet bankacılığında internet üzerinden iptal yapabiliyor muyuz bilginiz var mı
-
Arkadaşlar ziraat mobil uygulamadan promosyon iptal talebinde bulunmamız yetiyor mu?
Bende babamın maaşını ziraattan taşımak istiyorum. Yaşlı ve hasta. Şubeye gitmesi çok zor. Hatta gidemez bile. Şubeye gitmeden ziraat mobil uygulamadan maaş promosyonunu nasıl iptal ettirebiliriz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfriend -- 3 Ağustos 2022; 13:37:6 > -
o ney gardaş yarısını versene
-
ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum
Şubeye gitmeden ziraat mobil uygulamadan maaş promosyonunu nasıl iptal edilir?
-
Devlet bankaları müşteri odaklı çalışmadıkları için, müşterilere kolaylık sağlama gibi dertleri de yok. Muhtemelen mobilde böyle bir iptal seçeneği yoktur. Koysana mobil uygulamaya bu seçeneği. Yaşlı başlı insanları bu sıcakta şubeye getirtip saatlerce bekletmenin anlamı var mı ?
-
Hocam mobil uygulamalarında iptal talebi var ama süreç sonunda yine şubeye gelin diyorlar mı ondan emin değilim.. benzer durumda olan arkadaşlar bilgi verirse özellikle engelli ve yaşlı yakını olanlar faydalanabilir..
Ben göremedim. Hangi menüde böyle seçenek var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X