Şimdi Ara

Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
30
Favori
74.378
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aldığınız promosyonu 1095e bölün, çıkan sonucu da o bankada kaldığınız süre ile çarpın, aldığınız, promosyon tutarından çıkarın, iade edilecek tutar o kadar olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz garsntiden yapi krediye gecis yapmistik henuz promosyon almadan yeni odule gorenyenileme yapmak isteyince 25o lira yakinini getir odulunu vermeyeceklerini soyluyorlar. Bu nasil is?

• Arkadaşlar annemi 3 ay kadar önce İşbankasına taşıyıp 2500 - 2750 gibi bir para almıştık.Bu parayı ödeyip başka bankaya taşıma hakkımız oluyor mu acaba? Veya bazı arkadaşlar şey yazmış müşteri temsilcisini arayıp sözleşme yenileyin öyle bir durum varmı :) ? Çok sorulmaya başlanmıştır bu sorular kusura bakmayın :)

• kanarya75 kullanıcısına yanıt

Bloke kalktığında yazabilirseniz sevinirim. Ziraat'te babamın maaş, birkaç yerde gördüm para geri ödenmesine rağmen Ziraat kaldırmamış bu blokeyi.

• Oluyor kullandığınız ay kadarini düşüp geri kalanı iade ediyorsun sonra istediğin yere taşıyabilirsiniz. Biz öyle yaptık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FasTBoY kullanıcısına yanıt

Blokeyi Akbank kaldırıyor hatta cayma bedelini de tahsil ediyor, Ziraat ile muhatap olmanıza gerek yok.

Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel)
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    O nasıl emekli maaşı hocam :))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • investing kullanıcısına yanıt

3 aylık maaş

• Bir yakınımın babasının aylık emekli maaşı. (Not: 3 aylık değil.)

Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 3 Ağustos 2022; 8:19:6 >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt

Aynen özel bankalarda sorun olmuyor devlet bankası illa kendini şikayet ettirip aylar sonra karar çıkınca iptal ediyor çoğu insan uğraşmıyor.

• Hakan kullanıcısına yanıt

kamu işçi emeklisi veya asker emeklisidir. Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 3 Ağustos 2022; 9:6:25 >
  • bigbangem kullanıcısına yanıt

İnternet bankacılığı üzerinden promosyon iptal kısmına girip iptal telebi iletin. Sonra bize ulaşın kısmından iptal talebi ilettiği izi yazın 1 günde biter

• iş bankası internet bankacılığında internet üzerinden iptal yapabiliyor muyuz bilginiz var mı

• Arkadaşlar ziraat mobil uygulamadan promosyon iptal talebinde bulunmamız yetiyor mu?

• xiseyn kullanıcısına yanıt

Bende babamın maaşını ziraattan taşımak istiyorum. Yaşlı ve hasta. Şubeye gitmesi çok zor. Hatta gidemez bile. Şubeye gitmeden ziraat mobil uygulamadan maaş promosyonunu nasıl iptal ettirebiliriz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfriend -- 3 Ağustos 2022; 13:37:6 >
  • Hakan kullanıcısına yanıt

o ney gardaş yarısını versene Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel) 

• netfriend kullanıcısına yanıt

ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum

Şubeye gitmeden ziraat mobil uygulamadan maaş promosyonunu nasıl iptal edilir?

• vitriol kullanıcısına yanıt

Devlet bankaları müşteri odaklı çalışmadıkları için, müşterilere kolaylık sağlama gibi dertleri de yok. Muhtemelen mobilde böyle bir iptal seçeneği yoktur. Koysana mobil uygulamaya bu seçeneği. Yaşlı başlı insanları bu sıcakta şubeye getirtip saatlerce bekletmenin anlamı var mı ?

• netfriend kullanıcısına yanıt

Hocam mobil uygulamalarında iptal talebi var ama süreç sonunda yine şubeye gelin diyorlar mı ondan emin değilim.. benzer durumda olan arkadaşlar bilgi verirse özellikle engelli ve yaşlı yakını olanlar faydalanabilir..

• xiseyn kullanıcısına yanıt

Ben göremedim. Hangi menüde böyle seçenek var.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.