Şimdi Ara

Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
30
Favori
74.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akbank mobile gir, başvurular kısmında emekli maaş bölümü var oradaya girince sözleşme, ve cayma bedeli görünüyor.

• Müşteri hizmetleri ile konuyu görüştüm. Çıkış yapılmak istendiği takdir de; Toplam verlen promosyon tutarı / 3x 365 gün hesaplanıyor, kaldığınız gün sayısı hak ediş olarak belirlenip, kalan gün sayısı gün bedeli ile çarpılıp banka tarafından isteniyor.

Yani özet geçmek gerekirse eski sistem, tüm bankaların uyguladığı sistem aynen devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • conqierors kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • conqierors kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam bakayım

• Temiz oldu bu 7000, babamı geçireyim de gelen parayı borsaya atarım :)

• Şartlarda, ''Emekli maaşınızı 28 Temmuz 2022 - 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında Akbank’a taşımak'' demiş. Diyelim ki ağustos ayında maaşı taşıdık ama işlemler Eylül ayına sarktı. Yani ilk maaş Akbanka eylülde yattı. Sıkıntı olur mu acaba

• Ysf_joseph kullanıcısına yanıt

Olmaz maaş eylülde yatar promosyon eylülde yatar

• Arkadaşlar axess kart ücreti ne zaman yansıyor? Kart ücreti yansımadan Sonradan axess free karta çevirmek mümkün mü?

• mur37 M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Haziran'da başvuru yapmıştım. Bugün ilk maaşımı aldım 2900 TL de promosyon verdi. Şuanda sözleşmeyi bozup tekrar başvursam parayı alabilir miyim ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynı soruları sormayın diye.

Mevcut Akbank maaş alanlar promosyon bozup kıstelyevm usulüne uygun (alınan promosyon/36 x kalan ay) ödeyerek tekrar promosyon alırlar. Hesapta nakit para gerekiyor. 2-3 gün içinde promosyon yatar

Başka banka geçenler yine bankaya aynı şekilde promosyon bozar. Varsa kredi borcu ve kmh hesap kapatılır bloke kaldırılır. Yeni bankadan hesap açar. Ay başı olduğu için gelecek ay maaş yeni bankaya yatar. Promosyon

Bankaya başvuru tarihi referans alınarak kampanya katılımı kabul edilir. Maaş Eylül de alınsa bile promosyon yatar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 1 Ağustos 2022; 12:18:38 >
  • Sizlere kötü bir haberim var. Garanti 7250 TL yaptı :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynen Garanti 7250 yapmış diğer bankalardan da cevap gelir

• Quidditch06 Q kullanıcısına yanıt
    Garantideydik 5000 liraya anlaşmıştık. Hiç Akbank ile uğraşmadan yenileme oluyordur umarım Garantide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antinatalizm -- 1 Ağustos 2022; 11:20:25 >
  • ben yapı krediden bir atak bekliyorum.

• ysn332121 Y kullanıcısına yanıt

Alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Antinatalizm

Garantideydik 5000 liraya anlaşmıştık. Hiç Akbank ile uğraşmadan yenileme oluyordur umarım Garantide
    Olur

• anladığım kadarıyla mevcut bankadan başka bir bankaya geçtiğimizde aldığımız promosyonu ayrıldığımız bankaya ödememiz gerekiyor doğru mu ceza olarak

bunu elden mi istiyorlar?

nasıl oluyor acaba bizim mahallede bir kadın var her sene banka değiştiriyor

• Akbank rezil bir banka. Bugün gittik bir tanıdığım için. 2 buçuk saat sıra bekledikten sonra maaş taşıma işlemimizi yapmadılar. Genel müdürlük onayı gerekiyor dediler. Garanti 7250 lira yaptıktan sonra sakın ama sakın Akbank'a bulaşmayın derim. Garanti'nin sistemi hizmeti temiz ve rahat. Memnun kalırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antinatalizm -- 1 Ağustos 2022; 13:27:20 >
  • E devletten direkt yapılıyor mu arkadaşlar var mı deneyen?

• 35nitro35 3 kullanıcısına yanıt

dediğim gib,i ilk atak garantiden geldi bir kaç güne yapı kredi 7500 lira ile döner sahalara.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.