Şimdi Ara

Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
30
Favori
74.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kullanici123456

Akbank’ta alttaki detayı bilen var mı?

Ek Promosyon Tutarı : 6.250 TL

2 buçuk yıl sonra iptal etsen bu ek olduğu için 6.250 TL’nin komplesi geri ödenecek gibi.

Sgk Promosyonu 750 TL olarak ayrılmış. Sadece bu promosyonda zaman hesaplaması yapılacak gibi.
    Ne alakası var ya :) Bilip bilmeden yorum yapmayalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rezerved

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Bugünün 7bini,2 ay sonrasının 8 bininden daha kıymetli

• Kayınvalide ile kayınpederi geçirdik. 14 bin iyi para şu zamanda.

• Garantiye geçmiştim aradım mh ni sigortadan maaş bilgisi beklenmektedir yazdığı icin iptal yapamadım acaba şubeye gitsem cozebilirmiyim bu arada daha promosyon yatmadı tabi maaşta

• Quidditch06 Q kullanıcısına yanıt
    Sgk promosyonu 7.000 TL yazmadıkları için kuşkulanmayalım mı?

Hiç bir yerde detay verilmemiş ama gözümüze de sokmuşlar Sgk promosyonu 750 TL diye..

Geçiş yaptık, 2 yıl sonra ihtiyaç olursa anlamış olacağız.

• 2750 lira almış olabilirsiniz nisan ayında. İsterseniz tekrar bir kontrol edin nisan ayını.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Antinatalizm A kullanıcısına yanıt

Bakiyim hocam dediğiniz gibi yanlış hatırlıyor da olabilirim. Ben 2500 diye hatırlıyorum.

Selam hocam. Naptınız acaba? Babamda aralıkta sanırım akbanka gecıp 2750 almıstı. Üste yatırıyolarmı yoksa once iptal edıp sonra yenı sozlesmemı yapıyorlar? Eger sız bılıyosanız cvp verırsenız memnun olurum

• kozlulum67 K kullanıcısına yanıt
    önce promosyonu iptal ediyorlar hesabınızda para bulundurun sonra güncelliyor,750 hemen 6250 ertesigün yatıyor telefonla güncelleyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senelerdir hiç değişiklik yapmadan maaşı ziraatte duran birinin taahhütü ne zaman biterki acaba bunu kontrol edeceğimiz biryer var mı? Ziraatte herkese toplu promosyon yatıyordu sanırım. Bu tarih ne zaman doluyor, dolmadan geçersek ne kadar kesinti oluyor bilgisi olan varmı?

• Günü bittiğinde tekrar promosyon ödemesi yaparlar, dolayısıyla siz geri çevirmedikçe böyle devam eder

• kozlulum67 K kullanıcısına yanıt

aleyküm selam. biz dün telefonla geçişi (daha doğrusu güncellemeyi) yaptık. dün anında 750 hesaba geçti, 2022 lira cayma bedelini hesaptan çektiler. bugün sabah da 6250'yi hesaba geçtiler. önce iptal, sonra yeni sözleşme. biz de aralıkta geçmiştik. sizin de tahminen 2020-2050 arası bir para ödemeniz gerekir. hesaba her ihtimale karşı 2200 civarı bir para yatırın ki, cayma bedelini oradan tahsil etsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 31 Temmuz 2022; 17:7:2 >
  • mur37 M kullanıcısına yanıt

Anladım. Doğru söylüyosunuz geçmiş hesap dökümünden görülebilir. Teşekkür ederim.

• karabil07 K kullanıcısına yanıt

Hocam garanti ile işiniz yok o zaman taşıma yapabilirsiniz ama bugün yapamazsınız ağustos maaşı yetişmez o zamanda bir anlamı kalmaz eğer bugün taşıma yaparsanız yapın yoksa ağustos ortalarını bekleyin mutlaka Akbanka karşı bir cevap gelir diğer bankalardan ona göre hareket edersiniz

Teşekkürler. Telefondan halledelım o zaman 👍👍👍

• Merhaba.annem nisan ayinda 3500 prim icin yapikrediye gecmis. Iptal etsek 3500 tl yi yapikrediye iade etsek 7000 den faydalanabilir mi? Bilen birisi veya yakin zamanda gecis yapmis birisi cevaplarsa cok sevirinirm.

• uni_cran U kullanıcısına yanıt
    Faydalanılır. Miktar, banka, süre farketmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk promosyonu 2017 mart gibi almıştık.

2020 martında pandemi çıkınca tüm promosyonlar resmi kararla otomatik 3 yıl uzatıldı.

Dolayısıyla sonrasında hiç bir işlem yapılmayan promosyonlar 2023 martta bitecek.

• Selamlar bizimkiler, 1. 5 sene önce felan akbantan promosyon almıştı. Yarın gitse onu iptal ettirip neyse cayma bedeli tahsil ettirip yeni sözleşme yapabiliyorlarmı, geriye dönük okudum olumlu gibi.
    Mevcut faturalardan 2 sini sildirip yeni sözleşme ye ekleyip 250 CP DE alınıyor mu

EDİT: CAYMA BEDELİ nasıl hesaplanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barracuda357 -- 31 Temmuz 2022; 22:23:7 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.