< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel) (14. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam benim söylediğim şeylerin doğru olması gerek yani 7000/36 esası ve kalanına göre iade. Tabi eğer ben yanlışsam akbanka geçen 36 ay kalmayı göze almalı demektir.
-
Bende böyle düşünüyorum kac yıllık müşterisiyiz vakıfın ödemede düzenli vakıfbanktan alııyoruz emekli maasını promosyon blokesini ödeyip kapatacagız kredinin bloke yaratması sacmalık olur onuda şubeden ögrenecegiz mecbur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dün promosyonu akbankta güncellediğimizi yazmıştım. ilk gün 750 lirayı yatırmışlardı. bugün de geri kalan parayı yatırmışlar. darısı diğer arkadaşlara olsun.
-
Teb bankasındaki kalma sözünü iptal edip aynı gün akbank a gidip geçiş yapabiliyor muyuz? Yoksa birkaç gün beklemek mi lazım banka değişikliliğinde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kredi kartı ve otomatik ödeme istemediğimizde 7000 alıyoruz değil mi her türlü?
Kredi kartı işi sıkıntı yok kullanım yok kart ücreti muhabbeti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı gün geçebilirsin. cep operatöründeki gibi bekleme falan yok.
-
Annemi güncelledik :) 576 TL kesti. 750 hemen geldi. Bonus u bekliyoruz artık.
Evet, o 500₺ ek oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Annemi geçen ay işbankasına taşımıştık. Karşılığında 5 bin promosyon almıştık. Akbank’ın bu promosyon ücretini görünce keşke biraz bekleseydik dedim. Sizce ne yapmalı? Promosyonu akbank’a taşımalı mı yoksa biraz daha beklemeli mi? İşbankası promosyonu belki günceller diye de düşünüyorum ama..
Nisandaki kredi kampanyası gibi kotalı olabilir.
Beklemeden taşıyın...
bence 1-2 ay bekleyin. bence yapı kredi bir hamle yaparak 8000 e yükseltebilir.
-
7000 koşulsuz ama iki fatura talimatı maaş hesabına tanımlayarak 250₺ çip para alabilirsiniz, bunun için kredi kartına gerek yok.
babamın hesabı yok. mobilden hesap açalım desek yaşlı adama nasıl anlatacaz.. şubeye gitsek kalabalıktır, beklemez..
Bende dün geçtim mobilden direkt zahmetsizce hızlıca geçişimi yaptılar. çok iyi kampanya oldu
-
Fatura talimatı için para almıyor mu hocam bankalar?
1 kerelik versek sonra iptal etsek yine vermezler heralde?
-
75' lik anamı telefonla aradığımda Aile Sağlığı Merkezindeydi Benim talimatımla 6. Covid19 aşısını olmadı ve direk şubeye gitti. Şubeden aradı "Burası çok kalabalık" dedi.
Ben de "Ne olursa olsun bekle" dedim.
Nihayetinde işlemlerini tamamladı...
Maaş hesabından talimatlara fatura bedeli harici bir para ödemezsiniz (ama hesapta para olması lazım)
talimat verip iptal etmeniz halinde verilen ödül 250₺ cip para geri alınır.
Biz nisan ayında babam için 2500TL promosyon almıştık.
Cuma günü gittik şubeye yeniledik ama hesaptan 2523TL kestiler. 23TL neyin nesi acaba? Hemen arkasından 7000 yattı onda sorun yok ama normalde geçen süreyi baz alıp 2500 den daha az kesilmesi gerekirken neden böyle oldu bilen var mı?
Aldığımız promosyonun yanında çok bi lafı olmayacağı için üzerinde durmadım ama merak etmiyorum değil.
-
Hesaptan talimata ücret kesmezler ama Kredi Kartından talimata keserler hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X