Şimdi Ara

Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
30
Favori
74.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • axess dijital derken mobilden veya online işlemlerden girince son 4 rakamı çıkıyor,diğer rakamlar yok k.kartından nakit avans çekmek istediğinizde k.kartınız güvenlik amaçlı alışverişe kapalı olarak gönderilmiştir gibi ibare çıkıyor.

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

Free mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K.kartım mobide platınum mc gözüküyor ve maaş taşıma işlemi yaparken sadece axess olsun diye müracaat ettim.

• Abi bu iş ne böyle? Şu mahallede 4 yaşlıya yardım ettim. 2000 bin 2500 lira alan emekliler reklamda görmüş 7000 lira veriyor diye. Şimdi Gökhan oğlum şunu hallediver.

Arıyoruz Akbank'ı, şubeden yapabilirsiniz diyor. Ben bu ihtiyarları toplayıp bankaya mı gideyim paso. Neden böyle yapıyor Akbank? 1 değil 2 değil 4 ihtiyar var. Rica ediyorlar bir şey de diyemiyorum. Bankaya gitmeden, online işlemler, mobil uygulama ya da telefon ile maaş taahhütü iptal eden banka var mı? Ona geçirelim komşuları. İyilik yapıyoruz ama vallahi zor. 3 tanesi zor yürüyor zaten 2 kişi koluna girecek ki yürüsün teyzeler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kötü olmuş. Belki dijital çevrilebilir.

o zaman canlı destekten yazın hızlansin kartın gelmesi kuryeye verdilerse kodu alın kuryeyi arayın. Şans işi genelde en geç 2 haftada gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B35CB33EA -- 14 Ağustos 2022; 17:0:4 >
  • Canlı destektende yazdım mesajda attım.Sosyal medyadanda bildirdim.Bakalım ne olacak çok önemli değil.Elimde başka bankanın k.kartı var.Mobilde k.kartımın basım aşamasında olduğu basım tamamlanınca kurye ile teslim edilecektir diyor.Tesimatı geciktiğine dair şikayetler görünce hızlandırmak istedim.

Maaşımı akbanka taşıdım aylık harcamalarımı axessten yapmak istiyorum.Aynı zamanda 12 ay ayda 1.250 tl harcama taahütü verdim gelse bir an önce kullanmaya başlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 14 Ağustos 2022; 17:11:17 >
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben Akbank mobilden hallettim. Öncesinde önceki bankayla giderek promosyon sözleşmesini fesih ettim. 140 TL gibi bir tutar yatırdım, uygulamadan hesap açtım. Sonra başvurular kısmından SGK emekli işlemlerinden maaş taşıma onayını verdim. Promosyon istiyorum seçeneğini seçtim. Başvurunuz onaylandiginda bilgilendirileceksiniz iletisi geldi. 6 veya 7 saat sonra SMS geldi. Maaş taşıma işleminiz onaylanmıştır diye. Arayarak teyit ettim. Maaş taşıma işleminiz onaylanmış dedi. Yorulmayın, yormayın. Ben yaptım Allah'a şükür oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srts71 -- 14 Ağustos 2022; 17:16:25 >
  • srts71 S kullanıcısına yanıt
    Hocam benim sorumla alakasız olmuş bu cevap. Siz de gidip şubeden iptal etmişsiniz işte. Bunlar yaşlı insan, şubeye götürüp nasıl iptal edeyim?

• gcb1903 kullanıcısına yanıt

Reklamlar çok iyi e devletten taşı,mobilden taşı.Ama icraatab gelince öyle olmuyor.Yaşlılar için malesef kolay bir yol yok.Kayınpederim 86 yaşında ,yürüme güçlüğü var,vakıfbanktan emekli maaş alıyor.Bazı işlerde yorulmasın yapalım diye E devleti ptt den adresine istedim.Mart ayında Şekerbanka taşımak istedik.illa şubeye gelip imza atacak dediler öylece kaldı.Maaşım şekerbankta idi şube dışında promosyon iptali yok.Şubeden iptal sonrası akbanktan mobil görüşme ile hesaba başvurdum.Ama akbankta şubeye getirmek elinden geleni yapıyor. Devam ederken ufak bir işlemi yaptırmayarak en yakın şubeye gitmeniz gerekiyor dedi.Taşıma işleminide şubeden yaptım.

• Akbank da referans nasıl oluruz arkadaşlar. Babama referans olacağım. Akbank da hesabım var bu arada

Gerçekten öyle. Diyorum ki bu insan yaşlı, zorluk çıkarma işte. Yok illa şubeye gelmeniz gerek eksik evrak var. Daha 8 9 ay oldu zaten geleli. Ne ara eksildi evrak? Lafta dijital bankacı hepsi. Ama böyle şeylerde zora koyuyorlar. Bari reklam yapma da gelip benden yardım istemesin insan. Napıyım şimdi 4 yaşlıyı araca alıp şube şube gezeyim mi? Hayır da diyemiyorum 30 senedir tanıdığım insanlar.

• Çok dandik ya, Annemler benden habersiz şubeden başvuru yapmış. Promosyon onayı verilmiş, eve kart gelmiş, axess yolda geliyor ama biz akbank mobile giremiyoruz. Telefondaki şifreler işe yaramıyor, mobil şifreniz başarıyla değiştirilmiştir diyor ne zaman değişti kim değişti. Mobil şifre için kart son 4 hanesi istiyor, gelen banka kartında numara yok. Arıyorsun şifre lazım diyorlar. Gönder diyoruz şubeye gidin diyor. En iyisi promosyon yatmadan önce başka bankadan hesap açıp bunları hiç kullanmican. Dijital kartmış yok bilmemeneymiş. Kart geldiğinde üstündeki etiket zannedip çıkarmaya çalıştım bu kadar dandik olur yani tasarım mobil uygulamada öyle, şifreleri giriyon hatalı, kimlik bilgisi giriyon şubeye gidin yapacağınız işin.

• Garanti bankası genel olarak ne zaman yatırıyor? 15 gün oldu yatırmadı

• Beyler ben bizim peder beyin maaşı akbanka taşıdım fakat sigortada hala ziraat gözüküyor.Bu durumu yaşayan var mı? Akbanka giriş yaptığımda maaş bankası olarak gözüküyor.1 haftadan fazla oldu taşıyalı bi ara sigortada maaş akbanktı şimdi yine ziraate dönmüş

• Ayın başında banka değiştirip Garantiye geçtim. Ama bu ayki maaş eski bankaya yattı. Mobil uygulamada geçişin başarılı olduğu yazıyor. Promosyon da yatmadı, maaş da eski bankaya yattı. Sebebini bilen var mi? Eylulde mi duzelecek acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanarya75 kullanıcısına yanıt

Bunu bende merak ediyorum aynı durumu iş arkadaşıma yaptık promosyon lu maaş beklerken garantiden deniz banka eski bankaya maaş yattı.

• düzeltme: yanlış anlaşılma olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 19 Ağustos 2022; 23:40:23 >
  • CARNIVALE kullanıcısına yanıt

paracard bankamatik kartı kredi kartı değil.

• burada atm çok az bunlar farklı atm den çekince masraf alıyor mu

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.