Devlete ödeyip devletten alması seni niye rahatsız ediyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel) (25. sayfa)
-
-
Beni rahatsız etmiyor adil olmadığını söylüyorum. Döner bir sistem değil devamlı zarar yazıyor. Adam 1 lira ödedi. Emekli olunca 2 lira alacak. Seçim oluyor popülizm uğruna 5 lira yapılıyor.
Ben burada adil sade basit bir yöntemin olması taraftarıyım 4a 4b 4c 20 yıl 10 yıl eyt zart zur.mt. Gerek yok. Atıyorum tamamen.
Herkes asgari ücretin 10 da biri prim öder sağlıktan yararlanır 20 yıl öder emekliligi de asgari ücretin yarısı kadar alır ya da 30 Yıl öder tamamı kadar alır. Buralar teknik konular anlamam. Değişmez ve sürdürülebilir olmalı.
Beğenmeyen emeklilik satın alabilir. Gelir gider dengesi korunur emekli istismar edilmez adil bir sistem sağlanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B35CB33EA -- 9 Ağustos 2022; 14:5:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Babamın maaş blokesini kaldırdık başka bankadan şu an e-devletten banka değişikliği aktif oldu. Yapı kredi bankasına maaşını taşımak istiyoruz. Ben de müşterisiyim ve 250 Lira referans kazanacağım bu sayede. En kolay şekilde nasıl geçiş yapabiliriz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Babanın hesabı varsa referans smssi atarsin uygulamadan o da girer kendi yapı kredi cep şubesinden başvurur 1 dklik iş
Arkadaşlar bugün akbank mobilden başvurdukda iptal edip yapıkrediye başvurabilirmiyim? Böyle bi şans varmı?
Adil bir sistem,ne kadar ekmek o kadar köfte misali adil olmayan kısmı,ilk emekli maaşı ile aldığın ,herhangi bir üründe olabilir ,yıllar içinde alım gücünün düşmesi
Açıkçası adil olduğunu düşünmüyorum bagkurlu olup ödeme yapanlar ile aynı miktar ödemeyi SSK ile yapanlar eşit maaş almıyor. Eskiden ödeme yapıp emekli olanlar ile sonradan aynı miktarı (oransal olarak aynı miktarı) ödeyenler eşit ücret almıyor.
Burada çok doğru olmayan işler dönüyor. Bunun açık sebebi üst bürokratik elemanların bu işten karlı çıkması.
Yani kısacası ne kadar odersek ne kadar emekli maaşı alırız bu çok açık değil. Bunun açık olması gerekiyor.
Olmaması için bir neden yok gibi görünüyor.
Hocam uzaktan halledebildiniz mi? Ben de aile büyüklerim için yapmak istiyorum, şubeye gidebilecek durumda değil maalesef. Akbank ya da Yapı Kredi mobilden hesap açıp taşıma yapabilirim sanırım ancak iptalin bir yolu var mı bakmak gerekiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tabi anlamadığımız bize mantıksız gelen yanlar var,yetki verdiğimiz insanlar sorunu çözmesi lazım
Akbank müşteri hizmetlerini arayarak promosyonu iptal edebilirmiyim Deneyen varmı acaba?
evet
-
İng de 7000 yapmış
Yakında 10 bin TL olur sonra da 15 bin.
-
K.kartına müracaat edeli 13 gün oldu mobilden bakınca basım aşamasında diyor aylık harcamalarını axessten yapmak istiyorum hızlandırmanın bir yolu varmı arkadaşlar?
-
Garanti için davet kodu isteyen olursa gönderebilirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
akses dijital zaten
-
Neden kullansınlar ki kendilerine bir faydası yok
-
aynen öyle. kodu kullandıracak kişi hediye parayı yarı yarıya paylaşma sözü verse daha etik olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X