Garanti Paracard, bonus özelliği olan bankamatik kartı hocam, birçok bonus kampanyasına katılıp bonus puan kazanılabiliyor, bazen kişiye özel harcamaya bonus puan da veriyor, yıllık kart ücreti yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel) (27. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
teşekkürler hocam paracard'ı biliyorum
paracard trink yazınca kredi kartı zannettim herhalde trink temassız ödeme özelliği oluyormuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim hocam, evet paracard trink temassız özelliği olan kartın ismi oluyor, ben de pandemi döneminin başlangıç zamanlarında temassız özelliğini kullanmak amacıyla paracard trink için şahsen başvurmuştum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncrowned king -- 19 Ağustos 2022; 23:48:43 >
1 eylulde ziraat 10000 olacak, saglam duyum aldim bakalim olacak mi?
Madem yapacak neden 1 Eylül?
Atı alan üsküdarı geçtikten sonra mı ? diğer bankalar çoktan malı götürdü.
Burada 1-2 biz uyanıklar dışında öyle bir öncekini iptal et buna geç yapacak pek çıkmaz.
Birde 1 Eylülü beklemeleri tam bir dandik ziraat bankası hareketi olur.
Bu devlet bankalar normal ekonomi ortamında batarlardı, sağ olsunlar bizim gibi vergi ödeyen keriz bol oldukça batmazlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
batmak mı? hazineden 13le(14ten düştü) kredi alıyor bize 40la veriyor ondan mı yüzde 300 kar etti bankalar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ziraat yapmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yapabilir cunku is devlet bankalarini bekledigi gibi gitmedi, maasini tasiyan emekli vadelisinide tasimaya basladi, faturasinida kayip beklenenden buyuk oldu
Sorun akbank mı yoksa eski bankam ziraat mi bilmiyorum.
Bugun pederin emekli maaş günüydü maaş eski bankasına yattı.Akbank uygulamasında emekli maaş hesabının orada oldugu görünüyor ama e devlette tekrar ziraate geçmiş.
Müşterileri uğraştırmak için elinden geleni yapıyorlar
haberde 8-9bin anlaştık demişler hangileri o
.
Bknz; "normal ekonomi ortamında"
-
Bende aynı adınları izledim akbankta talebiniz alınmıştır dedi E devletten banka degişikligi yapmamız falan gerekiyor mu acaba veya baska bir sey yapmamız gerekiyor mu mobil basvurudan sonra
Maaştan kaö gün sonra yatıyor promosyon
cumhurbaşkanı çıkıp kamu bankaları 12 bin tl verecek diyebilir mi?
Bu ay eski bankaya yattı, SGK dan onay verilmemiş. SGK ya gidip onaylatabilirsiniz dedi yetkili. e devlette Akbank yazıyor. Önümüzdeki ay Akbank yatar. İlk maaş yattıktan sonra 2 iş günü içerisinde promosyon da yatar dediler.
Sgk onay vermeden e devlette gözüküyormu,ne zaman taşıma yapmıştınız maaşınız ne zaman alıyorsunuz
Bende 01.08.2022 de eski bankamdan maaşımı aldım ve hemen taşıma yaptım.01.09.2022 de maaşım yeni bankam akbanka yatar bir kaç gün sonrada promosyon diye düşünüyorum.
Sgk onayını sorgulayabileceğimiz bir yer varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 23 Ağustos 2022; 19:2:39 >
Ben ayın 8 i gibi başvurdum. Ayın 20 sinde maaş eski bankaya yattı. Ben de neden Akbanka yatmadı diye sordum. SGK yoğunluktan onay vermemiştir, biran evvel onay verilmesi için müracaat edebilirsiniz dedi görevli.
ykb ye referans verdim 250 tl ne zaman yatar
E devlette 9.ayın maaşı akbank gözüküyor.Sgk dan onay verilip verilmediğini nasıl anlıyoruz?Nereyi aramamız veya,mesaj atmamız gerekiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X