Şimdi Ara

Akbank hesap ücreti iade almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ilk once sunu belirtmek isterim ogrenciyim. universitede ogrenci olduğum tarihten itibaren bugün biri olmak uzere 2 defa hesap ucreti kesildi.musteri temsilcisiyle gorusup ogrenci belgemi subeye ibraz ettigim taktirde bu parayı iade alip alamayacagimi sordugum zaman alamazsınız denildi.is bankasinda ogrenci belgemle iade alabiliyorum bu arada.bankadan dekont alip heyete basvurmam gerektiğini söyledi temsilci bana heyetten bankaya olumlu dönüş olursa iade alabilirmisim.bu konu hakkinda yardımıniza ihtiyacım var.nasil hareket etmeliyim neler yapmaliyim yardimci olursaniz cok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen yıl benden de kesmişlerdi. mail atmıştım bir de şikayetvar a mesaj yazmıstım. daha sonra geri iade edilmişti deneyin isterseniz.
  • Ben dün ilçe hakem heyetine gitti.bana ordaki memur artık h.işletim ücretlerinin yasal olduğunu söyledi."daha önce almıştım çünkü.geri dönüp geldim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wesile

Geçen yıl benden de kesmişlerdi. mail atmıştım bir de şikayetvar a mesaj yazmıstım. daha sonra geri iade edilmişti deneyin isterseniz.

Bugün subeye gittim ogrenci belgemi filan genel merkeze gönderdiler cevap gelince haber vericekler bana bakalim inşallah olumlu olur olmadi şikayet vara yazarim bende

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Ben dün ilçe hakem heyetine gitti.bana ordaki memur artık h.işletim ücretlerinin yasal olduğunu söyledi."daha önce almıştım çünkü.geri dönüp geldim.

Hocam bugün bana hesabi açarken niye öğrenci belgenle acmadin filan dediler oyle olunca kesilmiyor demek ki bana böyle bişey söyledile bugün subeyle görüştüm olumsuz yanit gelirse heyete filan gidicem denicem sansimi bende artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.