< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akbank kart (juzdan) kişiye özel 100/50 (%50) iade. Kampanyaya katılmayı unutmayın 😉 (5. sayfa)
-
-
Nasil hocam kullanınca %5 indirim mi veriyor her ay?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı durumdayız hocam. Çağrı merkezini arıyorum sistem tanımlıyor bizim yapacak bir şeyimiz yok diyorlar. Çözüm bulabilen var mı bilemiyorum. Belki bütün hesapları kartları kapatıp yeniden müşteri olmak gerek sonra.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya gelen oldu mu? Bana gelmedi henüz
Her 250'ye 10 toplam 50 TL geldi. Bu ay gelmeyecek galiba.
-
Geçen ay 26 sında gelmişti
Heralde bu ay internet %10 yok, hala gelmedi
Juzdan da cozuttu tosla gibi. Akbank da yavaş yavaş kampanya eritmeye başladı demek ki.
ben de Free, eşimde de gold var hiçbirinde kampanya yok. Eylülde kampanya olmazsa hemen kapatacağım
-
hocam bu tarz bir yoruma bakıyordum. Hiç kullanmazken puan dağıtıyordu, kullanmaya başladım kampanyalar düştü
-
Son zamanlarda Akbank eskisi gibi canlı kampanyalar sunmuyor bu da bir gerçek. Benim limit 3 bin iken üstüne para yükleyip banka kartı gibi kullanıyordum. Kişiye özel süper kampanyalar geliyordu. Şu an limit 100 kattan fazla arttı ama faizsiz taksit kampanyasından başka kampanya gelmez oldu gibi.
-
Hocam diğer bir sebep o olabilir. Benim ilk aldığım dönemler axess gold vardı toplam limiti 176 TL ve bir sürü kampanya vardı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu kampanya bana gelmedi mesela.
Önümüzdeki ay nadasa atacağım. Bakalım ne olacak?
Gerçi aylık 2 bin harcama sözüne 1000 lira chip aldık. O söz devam ediyor. Mecbur kulllanacağız da hesap kesiminin son günlerine kadar beklerim artık.
-
nasıl verdiniz hocam, şartları nasıl?
-
Burada konuşulmuştu bir yıla yaklaştı söz sanırım.
Bir şart yok.
Telefonla arayıp harcama sözüne chip teklifini sormuştum. O zaman limitim 3 bin lira idi. Ayda 2 bin lira harcamanız yeterli demişlerdi.
-
Ben de bir arayım hocam, teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broon -- 30 Ağustos 2023; 22:2:48 >
Bu 3000 100 kampanyası bana geldi tek seferde mi yapmak lazım alışveriş yoksa toplamda mı
ben birkaç alışveriş yaptım yansımadı
Neredeyse tüm kampanyalarda bilgilendirilen müşteriler faydalanır deniyor. Juzdan hariç bi sms mi gelmesi gerekiyor? Juzdan da görüp katılmak yeterli mi?
Yeni açtırdım kartı bilgim yok, kusura bakmayın.
Bu ay da var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 29 Eylül 2023; 13:5:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X