Bildirim
Akbank kişiye özel kampanyalar
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Teşekkürler takipte kalalım. -
Babişko -
Geçen ay gelmişti bunlar bana birleştirip kullandık -
İki ay önce gelmişti. Birleşince güzel kombo oluyor. Bu ay gelen bir şey yok.
-
-
Nerden bakıyoruz kişiye özel kampanyalara...
-
Bu iki kampanya bana da geldi, internet üzerinden yaparsak 200x3 alışverişe 105 lira chippara güzel fırsat. Diğer banka kartıma da 50/5 toplamda en fazla 100 chippara gelmiş. Akbank sevindiriyor. -
En son alışverişiniz ne zamandı?
Bize hiçbir şey gelmiyor.. -
Banada gelmiş birde ek olarak giyim 150x3 ten 45 chip var. Toplamda 200x3 150 chip oluyor -
Girebilsek uygulamaya bakcaz da, gerizekalı uçak, tişört çizimleri dönüp duruyor, ilerlemiyor. -
Kartı yeni aldığım zaman gelmişti bir daha gelmedi. Kartı ne zaman aldınız
-
Bana hemen hemen her ay bunlara benzer en az iki tane kampanya geliyor. Karti da kullanıyorum aslinda. -
Güzelmiş -
Şanslısın bana Özel kampanya yapmıyor artik. Arada bir elektronik 50 TL chip-para yapıyor
-
Artık T olmuyor sanırım. Başka bir formul bilen mesaj atabilir mi ?
-
Banka kartı kampanyalarından diğer bir T ile yararlanabiliyorum ama k.k kampanyaları için herhangi bir yol bilmiyorum. Bilen kısa pm atabilir mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X