< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (24. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Komisyon felan alıyomu hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Görüntülü görüşme bitiminde şubeye gittikten sonra en geç ne kadar süre sonra kazanan Akbanklı kampanyası göründü uygulamada arkadaşlar? Aileden birisi için gittiğimiz zaman 2 saate düşmüştü bir kişi için neredeyse 1 gün oldu düşmedi. Şubede yablış bir şey yapılmış olabilir mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
Eşi adına kampanyaya katılıp. eşi ev hanımı olduğu için artı para basvurusu yapamayanlar çözüm buldumu?
Ev hanımlarına artı para basvurusu yapılabılıyormu? bu sorunu aşabildik mi arkadaşlar. ben bugün şubeye gittim artı paraya ev hanımları başvuramaz dedi?
-
Benim kodla üye olunur puan gelirse 150 TL öderim
Arkadaşlar okudum ama ikilemde kaldım aylık gönderilecek 5000 TL üzeri para başla kişiden de gelebilir mi illa ki kişinin kendi hesabından mı olacak
TC cep no giriyorum şifre geliyor giriyorum daha sonra
İşleminizi en yakın akbanka gelerek tamamlayın diyor. Görüntülu aramaya aktarmiyor. Bu arada inaktif müşteriyim. Bu durumla karşılaşıp puan kazanan var mı
Annem adına başvuru yapmıştım maalesef bende aynı sorunu yaşadım bir çözümde bulamadım..
-
Chip para ile yakıt almak istiyorum. Hangi istasyonlarda geçerli olduğunu bilen varsa bilgi verebilir mi?
Total de chip para geciyor. Bu bana yakin oldugu icin baska benzinlik bakmadim acikcasi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir59 -- 29 Temmuz 2022; 20:6:11 >
Teşekkür ederim. Shellden aldım az önce. Ancak akbank posu olan istasyonlarda kullanılıyormuş sadece. Yani markadan ziyade pos cihazı bulmak gerekiyor.
Maaş hesaplarından kredi kartı aidatı almıyorlar genelde. Bunda alınıyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Görevli 1 yıl ücretsiz sonra ücret alınıyor dedi.2.yılı arkadaşım bankaya sormuş kart ücreti hesaba yansıyormuş ama bir şekilde iade ediyorlarmış.
-
Bugün mobilden görüntülü görüşme ile hesap başvurusu yaptım.Şifre girmede sorun oldu.Bloke oldu.Şubeye gittim.Kısa sürede banka kartı,fatura talimatı vs işlemler yapıldı. Sebebi uygulamadan kaynaklı imiş kaldırıp telefone geri yükleyince düzeldi.Cep mobilden 5000 tl üzeri kabul ettim.Pazartesi hesaba 5000 tl üzeri eft yapacağım.Süre nerde gözüküyor?Chip para ne zaman yüklenir?
Kampanya mobilde ve online işelmlerde gözükmüyor,sadece mobilde ilk girişte tebrikler 1500 chip para kampanyanıza başvurunuz alındı gibi bir şey gördüm ilerleyerek 12 ay 5000 tl üzeri talep edip devam edip başvuruyu sonlandırdım sms de gelmedi ilerleme nasıl yapan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
-
Hocam kredi kartı var mı sizde? Kredi kartı başvurum henüz sonuçlanmadı şimdi denediğim zaten bank kart bilgilerinde limit yetersiz hatası alıyorum.
Axesssi tercih etmeni öneririm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X