Şimdi Ara

AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.060
Cevap
48
Favori
112.646
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anladım otomatik ödeme talimatı haricinde herşeyi şubeden yapmanın kampanyaya bir negatif etkisi yok yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Buldunuz mu acaba ne yaptınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LostLover9 kullanıcısına yanıt

Hepsiburada'dan gram altın alıp bozdum

ne kadar zararınız oldu hocam

• kRaL_1907 kullanıcısına yanıt

100 liradan fazla oldu malesef ama Altungold benim kartımı hiç bir şekilde kabul etmedi. Sürekli hata verdi müşteri temsilcileri de baya ağır çözüm üretmediler mecburen bu şekilde yaptım. Nakit lazımdı.

Bende öyle yapıcam kuyumcu 1600 e veriyor hepsiburada 1700 TL istiyor karta 200 nakit atıp 1500+200 olarak yapmayı 1585 e bozdurmayı düşünüyorum 115 TL kayıp ile nakite çevireceğim

• Chip para ile en uygun altını piyasa fiyatına yakın altını nereden alabilirim? Alıp bozmak gibi bir niyetim yok . Kuyumcularda chip para ile alınıyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slickman S kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/altin-firsatlari-puan-cek-chip-para-v-s-ile--98649771

• Şubeye yönlendirme yapılanlar şubeden artı para başvuru yaparsa kapsam dışı kalıyor mu arkadaşlar?

• mexalon M kullanıcısına yanıt

Hayir. Brn hepsini subeden actirdim. Sadece otomatik odeme talimatini kampanyaya katil dedikten sonra vereceksin o kadar.

• Teşekkürler hocam

• Chip parayı nasıl nakite çevirebilirim?
    Altungold diyor herkes ama nasıl kullanılıyor anlamadım yardımcı olur musunuz? Bütçenize göre altını mı seçeceğim yoksa puanı mı seçeceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temhemrime -- 22 Temmuz 2022; 13:6:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: temhemrime

Chip parayı nasıl nakite çevirebilirim?
    Altungold diyor herkes ama nasıl kullanılıyor anlamadım yardımcı olur musunuz? Bütçenize göre altını mı seçeceğim yoksa puanı mı seçeceğim?
    PM 👍👍

çok basit çözümü var...

• KAYSERS0ZE kullanıcısına yanıt

Nedir

Parayı yarıya yarıya eritir hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni kredi kartı aldım. Ne bir kampanya ne bişey var anlamadım

• 100 küsür lira zararım oldu sadece yarı yarıya nasıl eritsin alış fiyatı belli satış fiyatı belli

@KAYSERS0ZE Çözümü yazarsanız herkes bilgilenir sanakpos için 3d şifresi sonrası hata veriyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 22 Temmuz 2022; 15:36:18 >
  • Akbank kadar sorunlu bir banka yoktur galiba başka bankalar kart limitleri yükseltiyor ama Akbank aldığımdan beri hala aynı limitte gidiyor bunun bir püf noktası var mı

• Bu kampanyada para aktarma ve otomatik ödeme talimatı dışında yer alan başka ne şartlar var? Mesela artı para ile alakalı bir şey yazıyor ama tam olarak anlayamadım her ay kullanmak gerekiyor mu?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.