Şubeden devam ederseniz de kampanya tanımlanıyor. 1 gün sonra uygulamada görebiliyorsunuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (22. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
O zaman yarin subeye gideyim de.. Aciklamada sadece mobil veya internet uzerinden musteri olanlara ibaresi var hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam eşime o şekilde yaptık, aldık puanı. Deneyim paylaşıyorum, teorisini bilmiyorum. Basvuruyu mobilde yaptığınız için kampanyaya dahil ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaac -- 13 Temmuz 2022; 21:7:1 >
Tamamdir o halde yarin subeye gidiyorum. Tesekkur ederim
aynen düştü hocam ertesi gün geldi hemen.
-
Gittim şubeye ne varsa dayadılar. Artı para, kredi kartı, otomatik ödeme, bankamatik kartı... Müşteri temsilcisine dedim bak kampanyadan yararlanamazsam hepsini kapatırım Şimdi yarını bekleyecez bakalım kampanyanın çıkması için..
Kampanya devam ediyor sanırım?
ESki ve pasif bir müşteri olduğum için bu kampanyadan yararlanma şansım var mı?
-
Bu 1500ü veriyoda artı padadan şurdan burdan tırtıklar diye içim elvermiyor. Mobildede görünüyor. Katılan arkadaşlar problem yaşıyormu, katılalımmı ne dersiniz.
1500tl de az değil bu devirde?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
valla havadan 1500 TL benim gözümde.
-
Aynen. Ben şubeden yaptım islemleri yine de kampanya tanimlandi. Ertesi gun gorevleri tamamladim. Ertesi gun 1500 yatirdilar. 2 gunde temiz iş
Ne düşünüyorsun? Yapıştır geç...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar hanım için üye oluyorduk direk hiç görüşme başlamadan şube ile görüşün dedi. Görüntülü görüşme hiç başlamaması normal mi direk şubeye mi gidelim?
Evdeki herkesi akbanklı yaptım
-
hocam şubeye niye yönlendirmişler?
-
😄Öyle yaptım zaten hocam. Teşekkürler..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mobilden akbankli ol dedigimde canli temsilciye baglanmadan once kimlik ile yuz eslestirmesi istedi.. Kimliktekiyle selfie foto eslesmedi subeye gidin dedi
zaten daha oncede akbanliydim hesaplari herseyi kapatmistim. Canlidan islem yapmazlarmis.
Hocam artı para başvuru vs komple herşeyi mi şubeden yaptınız?
Aynen hocam ne varsa subeden actilar. Butun islemleri. Bir tek otomatik odemeyi kampanyaya katildiktan sonra siz vermelisiniz. Yoksa kabul etmiyo.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X