Şimdi Ara

AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.060
Cevap
49
Favori
112.625
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu chip paralar yakıt alırken kullanılabiliyor değil mi opette falan var mı ? Kaldı kartta anasını satim

• quote:

Orijinalden alıntı: -Divinita-

Bu chip paralar yakıt alırken kullanılabiliyor değil mi opette falan var mı ? Kaldı kartta anasını satim

Opette poda geçiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FOCUSSTYLE kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba şubeyle görüştüm düzenli gelir çalıştığın yerin Akbankla anlaşıp maaşını yatırması gerekiyor dedi

• Yoksa ATM'den 5010 TL kampanyaya katılım sağladığımiz Akbank karta yatirsam oluyor mu

• Mesajları olduğum kadarıyla her ay minimum 5000 TL giriş ( hesapta tutma zorunluğu yok) birde bir adet otomatik ödeme vermek yetiyor sanırım ödül kazanmak icin

• ozankizilelma1453 O kullanıcısına yanıt
    Maaşa gerek yok benim maaş bankam farklı her ay 5001 TL parayı EFT yapman lazım. Paranın bekleme şartı yok ücretsiz EFT ile anında geri çekebilirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam peki artı para başvurusu şartları nedir ve mobilden olmazsa şubede hangi belgeleri istiyorlar

• Kodumla üye olan kişilere 175 tl verilecektir.

t.me/randumann

Kredi puanı iyiyse şubeye gerek yok mobilden direk açılıyor riske girmemek adına 500 TL talep edin benimki anında onaylandı

Hepsiburadadan hemen al sonra öde dışında hiç kredi kullanmadım, umarım kabul eder ve kampanyaya katıldıktan sonra mi görevleri yapmamiz gerekiyor yoksa tüm gerekenleri yapıp kampanyaya katılsak da olur mu

Üye olduktan sonra kampanyalar bölümünde görünmesini bekleyin. Daha sonra katılım sağlayın aşağıda görevler bölümü çıkacak. Sonrasında tek tek görevleri yerine getirin. Görev sonrası 2 gün sonra puanlar yattı benim

Hocam benim Akbank kart bu ay çıktı geldi ama gelecek ay kampanyaya katılacam, gelecek ay katılıp artı para ve otomatik ödeme talimatı ekledikten sonra 5001 TL EFT yapınca kesinlikle gelecek değil mi

Ayrıca ekleyeceğim faturanın kesilmiş olmasına gerek var mı yoksa daha sonra kesilecek faturayı kaydetsem de olur mu

• AKBANK KODUMLA ÜYE OLANA 175 TL VERİLECEKTİR. stok 1 adet!!

HIZLI İLETİŞİM :

https://t.me/randumann

• tahsin75 T kullanıcısına yanıt

Hocam bu sorunu çözebildiniz mi? Çözdüysenizde nasıl çözüldü yardımcı olabilir misiniz? Ev hanımı olduğundan dolayı artı para başvurusu şubeye gittik olmadı.

• Bu 1500 TL kazanan Akbanklı kampanyası bitiş tarihi yazmıyor bilen var mı arkadaşlar son gün ise geçemez kalırsa boşa gider diye üye yapmadım ailemden birini.

• mexalon M kullanıcısına yanıt

30 haziran ama önümüzdeki ay tekrar başlayabilir

• Ntmbn kullanıcısına yanıt
    Ben göremedim hocam tarih teşekkür ederim

• Dün tüm görevleri tamamladım, fakat puan dışında diğer ödüllerleri kazandım, iş günü içerisinde chip para yatırılır diyor 10 gün sonra mı chip param yatacak

• Merhaba,

Arkadaşlar ben 9 arkadaş adına kazanan akbanklıya katıldım.Kendi Akbank hesabından da, her ayın 2. günü A şahsına 12 adet düzenli ödeme girdim.
    A şahsı her ayın 3. günü B ye
    B şahsı her ayın 4. günü C ye
    C şahsı her ayın 5. günü D ye

Şeklinde düzenli ödeme emri girmiştim. Hesaplara para girişi olmuş, ertesi günü de benim tanımladığım diğer hesaba havale olarak çıkış sağlanmış.

Sorun şu ki,
    Para girişi olan hesaplarda da, 1 görev tamamlanmamış gözüküyor, para girişi bekleniyor yazıyor.
    Bu sıkıntıyı yaşayan oldu mu?Yada sizce neden para girişi bekliyor.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.