Şimdi Ara

AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.060
Cevap
50
Favori
112.585
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba kazanılan chip paraları hangi marketlerde kullanabiliriz, akbank hesap kartında tanımlı. Sanal market migros ta ödeme ekranında çıkmıyor puan kullan kısmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben müşteri hizmetlerini aradım.Parapuanın pos cihazlarından kullanılabildiği,internetten cıkmadığını söyledi.

• hepsiburada cüzdana ödeme yaparken yükelniyor. sipariş iptal olduğunda cüzdanda kalıyor

• arkadaşı müşteri yaptık kazanan akbanklı kampanyası çıkmıyor. canlı destekde yardımcı olmadı. müşteri olduktan kaç gün sonra kampanya çıkıyor

birde arkadaş müşteri oldu hesabını kapatırsa bana yüklenen 250 tl geri silinirmi

• 25 Mayıs'ta tamamladım görevleri. Haziran görevini de 1 Haziran'da tamamladım. Bugün 9 Haziran ve halen chip para yatmadı.

Müşteri hizmetleri ile defalarca görüştüm, talep oluşturup duruyorlar ama sonuca vardırabilen yok. Keşke şunların kıytırık chip paralarına muhtaç olmasaydık...

Benim gibi uzun suredir bekleyen var mıdır?

• Vadesiz hesabimdan mart,nisan,mayis aylarinda otomatik odeme gerceklesti ama herhangi bir ucret kesintisi olmadi bende.

• teşekkür ederim

• üye değilim olunca çippara verecek mi

• Merhaba,

Otomatik ödeme talimatı, ne kadar aktif kalacak, şartlarda 90 gün diyor ama, tam bununla ilgili değil sanırım.

Bir kişi fatura ödemelerinden masraf alınmıyor yazmış ama bu kesin bilgi midir, fatura ödeme de masraf almıyor mu?

Benim bildiğim telefon faturasından almıyor, diğerlerinden alınıyor diye biliyorum.

• Merhaba,

Otomatik ödeme talimatı, ne kadar aktif kalacak, şartlarda 90 gün diyor ama, tam bununla ilgili değil sanırım.

Bir kişi fatura ödemelerinden masraf alınmıyor yazmış ama bu kesin bilgi midir, fatura ödeme de masraf almıyor mu?

Benim bildiğim telefon faturasından almıyor, diğerlerinden alınıyor diye biliyorum.

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

Şunu anlamadim 1 kere mi yukleniyor her ay mi yukleniyor 1500 chip para

• Ceyhan988 kullanıcısına yanıt
    Tek seferlik

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ceyhan988 kullanıcısına yanıt
    Her ay yüklenir mi akıl var mantık war

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Yuklensin ben her ay parami tasiyorum 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun gorevleri tamamladim chip ne zaman yatar ?

• Merhaba,

Kazanan Akbanklı

Programın 08.06.2023 tarihine kadar geçerli yazıyor.

Program bitene kadar her ay para girişi sağlanacak diyor. Şimdi bu haziran para girişi sağladım, 2023 haziranda da para girişi sağlarsam 13 defa para girişi olmuş oluyor. Aslında şartlarda da 12 ay yazıyor, nasıl olacak bu durum sizce.

• Artı parayı tanımlamak için şubeye gittik şubede yeni bir vadesiz hesap açıp Artı para hesap talebinde bulunuldu. Şimdi bu olunca görev tamamlanmış olacak mi onu merak ediyorum

• Otomatik ödeme talimatı verdiğimiz faturayı farklı kanallardan ödersek kampanya iptal olur mu?Faturayı otomatik ödeme zorunluluğu var mı?

• Kampanya bende gözüküyordu sa almıştım hatta , sonraki girdiğim de tekrar gözükmedi çok üzüldüm :(

• Merhaba,

Otomatik ödeme verdiğimiz faturalı telefon hattını, otomatik talimatı iptal etmeden, 3-5 ay sonra kontörlüye taşımış olsak ne olur.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.