< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (17. sayfa)
-
-
Chip parayı nasıl nakite çevirebiliriz var mı çeviren ?
-
altungold.com
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üye oldum henüz kampanyalarda çıkmıyor beklemedeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 7 Haziran 2022; 11:30:27 > -
Kredi kartın var mı? Ona göre değişir çünküquote:
Orijinalden alıntı: SkaynChip parayı nasıl nakite çevirebiliriz var mı çeviren ?
Arkadaşlar otamatik ödeme talimatı ver görevi var . Verdikten sonra iptal etsek sorun oluyor mu ? Gelecek ay iiptal etsek mesela . Gelecek ay gelen görevler ne oluyor 2 ayina girmiş ustalarimiz bir cevap verirse çok makbule geçer .
Merhaba,
Kampanya şartlarında ne kadar süre talimatı iptal etmemeniz gerektiği yazıyor.
Kampanya şartlarını okumanızı tavsiye ederim
-
başka bankadaki otomotik ödemeyi iptal edip akbanka kaydetsem olur değilmi?
-
akbank fatura ödeme faizi alıyor sizden haberiniz olsun.
-
Vadesiz hesaptanda mı alıyor benim bildiğim sadece kredi kartından alıyor yanlışınız varquote:
Orijinalden alıntı: kaiberdonoakbank fatura ödeme faizi alıyor sizden haberiniz olsun.
ben kredi kartı ile denemiştim. vadesizden denemedim doğru diyorsunuz. almıyorsa alıntılarsanız sevinirim.
-
Kredi kartım yok
-
Merhaba,
Verilen talimatın ne kadar süre aktif kalacağı tam olarak nedir, kampanya şartlarında tam anlaşılmıyor, yada ben anlayamadım.
Şartlarda belirtilen 90 gün, talimat verildikten sonra 90 gün iptal edilmeyecek anlamında mı?Yoksa daha önce akbankta talimatlı bir fatura iptal edildi ise, bu faturayı tekrar talimata verebilmek için enaz 90 geçmiş olması mı demek isteniyor.
Birde şunu sorayım, mesela oturulmayan bir eve ait faturayı talimata versek ne olur? Şartlarda talimat vermek deniliyor, ödeme zorunluluğu yok gibi.
Yada şöyle mümkün mü, bir faturayı akbanka talimat verdim diyelim, 2-3 ay sonra, akbanktan iptal etmeden, aynı faturayı başka bankaya verebilir miyim. Başka bankaya talimat verirken, faturanız zaten başka bankada talimatlı diye talimatı hiç mi almaz, yada talimatı alır ise, her iki bankada da talimatlı olacağı için, ödeme ilk verilen bankadan mı tahsil edilir, yoksa sistem talimatın verildiği son bankadan mı tahsil eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin75 -- 8 Haziran 2022; 14:37:5 >
-
Arkadaşlar,
Enişte 6 aydan daha fazla inaktif akbanklıydı. 05.06.2022 pazar akşamı "Kazanan Akbanklı" kampanyasına katılmak için, akbanklı olmak istiyorum adımından ilerledik ve uygulamaya giriş yaptık.
Ama uygulamada Kazanan Akbanklı kampanyası gözükmüyordu. Müşteri hizmetlerini aradık durumu anlattık, kayıt açtılar. Görüşme sonrası kampanya gereksinimlerini (yani otomatik ödeme-artı para- eft girişi olacağını) bildiğimiz için, artı para talebinde bulunduk onaylandı. Pazartesi sabahta işbanktan bir fatura iptal ettik ve akbanka talimatlı olarak tanımladık.
08.06.2022'de açılan kayıt sonuçlanmış, uygulamaya girdik, sorun düzeltilmiş ve "Kazanan Akbanklı" kampanyası gözüküyordu. Uygulamadan katılım sağladık, artı para görevi tamamlanmış olarak gözüküyordu, ama 2 görev eksik (otomatik ödeme ve para girişi) gözüküyordu. Yani 06.06.2022'de pazartesi günü verdiğimiz talimatı kampanyaya saymamış. Talimatı iptal ettik, yeniden talimat verdik, yine kampanyaya dahil etmedi.
Bizde müşteri hizmetlerini aradık, kayıt açtırdık beklemedeyiz, benzer durumla karşılaşan oldu mu?
Kampanya şartlarını okuduğumda katılım sonrası otomatik ödeme talimatı verilecektir diyor, bu ifadeye göre biz şartları sağlamamış oluyoruz. Ancak diğer taraftan bankada bana vaad etmiş olduğu inaktif müşteri faydalanır dediği halde, uygulamaya girdiğimizde biz bu kampanyayı göremedik, yani bankada şartları bozmuş yada tam anlamıyla yerine getirememiş olmuyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin75 -- 8 Haziran 2022; 14:55:45 >
-
Anladım kredi kartınız olsaydı hemen hemen her yerde kullanabilirsiniz diyecektimquote:
Orijinalden alıntı: SkaynKredi kartım yok
4 adet üyelik açtım 1 adet 250 TL çip para geldi ablamıl değilim kayıt oluşturdum verdikleri cevapta komik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu akbanka üye olayım artık
-
Akbank bana kredi kartı vermedi. Limit problemi varmış. Banka kartına yüklediği chip parayı internet üzerinde ya da yaygın olan nerede kullanabilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X