Şimdi Ara

AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.060
Cevap
50
Favori
112.585
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mesai saatleri dışında denemiştim. Mesai saatleri içerisinde deneyince ücret çıkmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,

Eşim ev hanımı olarak gözüktüğü için

Artı para için onay alamıyoruz red geliyor.

Bu artı parayı nasıl tanımlata biliriz, bir yolu yordamı var mıdır.

• Ev hanımı olarak ARTI PARA TANIMLATAN OLDU MU? Aceba

• tahsin75 T kullanıcısına yanıt

Merhaba, eşim için direkt yaptım oldu.

Bu arada 2 hafta olmuştu başvuru yapalı. Aynı sms tekrar geldi bana. Henüz chip para gelmedi.

Sevgili Akbankli, guzel bir haberimiz var. Kazanan Akbankli olarak 1500 TL chip-para odulunuzu gun icerisinde Akbank Kart'iniza yukleyecegiz. Odul ve ek avantajlarinizi takip etmek icin: akbank.com/kampanya-takip Mutlu gunler dileriz. Mersis:0015001526400497 B001

Bizde kadar ugrastiysak olmadı subedende başvurduk yine aynı artı para başvurusunu sürekli reddediyor bir çözüm bulamadım daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byroid -- 3 Haziran 2022; 12:35:15 >
  • Trebuchet55 kullanıcısına yanıt

Chip para geldi. Teşekkürler

AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel)

• Sim blokeyi kaldırmak için bilgileri girip devam edin diyor,bilgileri girdiğimdeyse şubeye gelin diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bana da 2.defa Sms geldi bu sabah ancak henuz chip para yatmadi

• byroid B kullanıcısına yanıt

Ben de bundan korkuyorum. Bu kampanyada akbank bana verdi 1500 TL ama zamanında ilk müşteri ol kampanyasında kazık attı. Görüşme yaptık yarıda kaldı, şubeye de gidemedim ne kampanya hediyesi alabildim ne de sonraki yeni müşteri kampanyasına girebildim çünkü neymiş ben üye olmuşum zaten. Yarıda kaldı diyor olsun artık siz akbank müşterisisiniz diyor. Şimdi eşimi Akbanklı yapmak istiyorum ama kesin artı para mevzusunda arıza çıkartacak gibime geliyor

• Merhaba, ilk yatirdigim parayı hala çekmedim. Chip para da yattı ikinci görevde geldi ilk yatirdigim parayı cekebilirim değil mi? Sizler geri aldınız galiba

Merhaba,

Hocam eşiniz ev hanımı olarak gözüküyordu, ve artı para tanımlandı mı, diyorsunuz. Başvuruyu nerden yaptınız artı para için, mobil uygulamadan mı, şubeden mi?

Biz mobil uygulamadan yaptık, şubeden başvura bilirsiniz diye uyarı çıktı, şubeden başvuruldu red geldi.

Eşiniz akbanklı oldu, 2 hafta sonra kampanyaya katıldınız ve artı para onaylandı mı diyorsunuz.

hocam çalıştığını söyleyip bir iş yeri adresi söylemeniz yeterli. ayrıntı sormaz memur

• Jayus kullanıcısına yanıt

Bankada ki, görevli düzenli gelir belgesi getirmeniz lazım diyor.

Şube yapmıyor, şubeye gitmeden bizim mobil uygulama yada internet şubeden güncelleyeceğimiz yada değiştireceğiz bir yer var mı aceba

Yada uygulamayı kaldırsak, akbanklı olmak istiyoruz ile ilerleye bilir miyiz, ev hanımı yerine ücretli yazsak olur mu ki

• arkadaşlar yanlış anladıysam düzeltir misiniz?hesaba 5001tl atıp chip para gelene kadar bekliyoruz sonra her ay parayı başka karta atıp tekrar hesaba atınca oluyor mu?yani 5001 tl yi 12 ay boyunca çevirerek kampanyadan faydalanabilir miyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenas01 -- 3 Haziran 2022; 18:15:32 >
  • Arkadaşlar anne ve babama deniyorum.
    Telefona gelen şifreyi girdikten sonra işleminize devam edemiyoruz. En yakın şubemize gidin diyor.

Bu hatanın çözümü nedir? Ya da neden bu hatayı veriyor bilen var mı?

• ebola06 E kullanıcısına yanıt

Her ay gereken tutarı yatırıp çekebilirsiniz. Hesapta tutma zorunluluğu yok. Tabi verdiğiniz otomatik fatura ödeme talimatını karşılayacak kadar bir tutar olmalı hesabınızda (en azından son ödeme günü). Aksi takdirde artı para hesabınız (kredili hesap) eksiye girer, faiz ödersiniz.

• xenas01 kullanıcısına yanıt

Önemli olan her ay hesaba bir kerede en az 5001 TL para girişi olması. O parayı hesapta tutma zorunluluğu yok. İlgili kampanya maddesi şöyle:

"Katılımcı ya da bir başka finansal tüketici tarafından her ay katılımcının Akbank vadesiz TL hesabına (gönderen katılımcı ise başka bankadan EFT yapılması gerekmektedir) programa giriş sırasında tercih edilen tutar aralığında ve tek seferde para girişi olması gerekmektedir.

Katılımcının Akbank vadesiz TL hesabına havale/EFT veya nakit olarak yatırılan tutarların hesapta belirli bir süre tutulmasına ilişkin bir zorunluluk yoktur."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smksahin -- 3 Haziran 2022; 23:28:23 >
  • ARTI PARA onaylatamıyoruz

Ev hanımı gözüktüğü için

Artı parayı ben de ne olursa olsun onaylatamadım. 100 TL bile vermiyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mobilden üye ol dediğimde hala şubeye gidiniz diye saçma sapan bir uyarı çıkıyor

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.