Halen yüklenmedi ve uzuunca süredir talebi inceliyorlar:) sanirim kapattıracağım hesaplarimi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (19. sayfa)
-
-
Benim 1500 tl yattı. Kredi kartım yok. Uygulamada banka kartı bilgileri var. Nasıl nakite çevirebilirim ? Banka kartı ile nakite çeviren var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Görevi tamamladım ödüller arasında ücretsiz eft var ancak ücret kesiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlem EFT saatleri dışındaysa olabilir.
Bunu ben de merak ediyorum ama pek cevap gelmiyor malesef.
Yok şuan yapmaya çalıştığımda çıkıyor
Ben de kampanya şartlarını tamamladım, 2 gün chip para yüklenmedi. Talep açtırdım bakalım ne olacak ama bu parayı vermezlerse dava bile açmayı düşünüyorum. Önce bddkya şikayette bulunurum.
25 Mayıs'tan beri bekliyorum..
-
Altungold da banka puanı da geçiyor. Axess seçiyorsunuz ama banka kartı bilgilerini giriyorsunuz
Ben müşteri buluyorum ama kimse müşteri temsilcisine bağlanamıyor ki... ne ben referans geliri elde ediyorum Ne insanlar 1500 TL ödüle kavuşabiliyor
:/
Merhaba,
Otomatik ödeme verdiğimiz faturalı telefon hattını, otomatik talimatı iptal etmeden, 3-5 ay sonra kontörlüye taşımış olsak ne olur.
-
Akbank kodumla üye olan arkadaşlara 175 TL chip para verilecektir. SON 1 ADET !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi randumann -- 18 Haziran 2022; 2:21:7 > -
Amaç chip puanları kullanabilmekmi(banka kartınlada kullanıyorsun,kredi kartına gerek yok) yoksa nakite çevirmekmi? araban varsa yakıt al,nakitten daha değerli
-
Amaç tamamen nakit olarak almak. Altungold diye bir site söylüyorlar ama posa yönlendirdiğinde hata veriyor. Whatsapptan da cevap yazmıyorlar. Başka yöntem arıyorum.
-
altungold ilk defa duydum,oradan gram altın alıp banka hesabıma gönderildiğinde altın karşılığı tl.mi gönderiliyor,yoksa gram altınmı..Eğer gr. altınsa online olarak banka hesabından satıp hesabımıza tl.mi çevirtiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serden -- 18 Haziran 2022; 15:33:48 > -
Altın hesabı açacaksın. Siteye üye olup, hesap numarani falan kayıt yaptıktan sonra altın alıyorsun. Transfer oluyor gram olarak
Puanların son kullanım tarihini bilen var mı?
Merhaba gerekenleri yapıp mı kampanyaya katılıyoruz yoksa kampanyaya katılıp mi gerekenleri yapıyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana para yattı bu vermiş olduğun otomatik ödeme talimatını değiştirsem farklı bir talimat versem sıkıntı olur mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X