Şimdi Ara

AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.060
Cevap
49
Favori
112.625
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Halen yüklenmedi ve uzuunca süredir talebi inceliyorlar:) sanirim kapattıracağım hesaplarimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 1500 tl yattı. Kredi kartım yok. Uygulamada banka kartı bilgileri var. Nasıl nakite çevirebilirim ? Banka kartı ile nakite çeviren var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Görevi tamamladım ödüller arasında ücretsiz eft var ancak ücret kesiyor

• fkoc38 F kullanıcısına yanıt

İşlem EFT saatleri dışındaysa olabilir.

• Skayn kullanıcısına yanıt

Bunu ben de merak ediyorum ama pek cevap gelmiyor malesef.

• gadget46 G kullanıcısına yanıt

Yok şuan yapmaya çalıştığımda çıkıyor

• Ben de kampanya şartlarını tamamladım, 2 gün chip para yüklenmedi. Talep açtırdım bakalım ne olacak ama bu parayı vermezlerse dava bile açmayı düşünüyorum. Önce bddkya şikayette bulunurum.

• mecelik90 kullanıcısına yanıt

25 Mayıs'tan beri bekliyorum..

Altungold da banka puanı da geçiyor. Axess seçiyorsunuz ama banka kartı bilgilerini giriyorsunuz

• Ben müşteri buluyorum ama kimse müşteri temsilcisine bağlanamıyor ki... ne ben referans geliri elde ediyorum Ne insanlar 1500 TL ödüle kavuşabiliyor

:/

• Merhaba,

Otomatik ödeme verdiğimiz faturalı telefon hattını, otomatik talimatı iptal etmeden, 3-5 ay sonra kontörlüye taşımış olsak ne olur.

•   Akbank kodumla üye olan arkadaşlara 175 TL chip para verilecektir. SON 1 ADET !  

https://t.me/randumann

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi randumann -- 18 Haziran 2022; 2:21:7 >

Amaç chip puanları kullanabilmekmi(banka kartınlada kullanıyorsun,kredi kartına gerek yok) yoksa nakite çevirmekmi? araban varsa yakıt al,nakitten daha değerli  

• serden kullanıcısına yanıt

Amaç tamamen nakit olarak almak. Altungold diye bir site söylüyorlar ama posa yönlendirdiğinde hata veriyor. Whatsapptan da cevap yazmıyorlar. Başka yöntem arıyorum.

• ugur208 kullanıcısına yanıt

altungold ilk defa duydum,oradan gram altın alıp banka hesabıma gönderildiğinde altın karşılığı tl.mi gönderiliyor,yoksa gram altınmı..Eğer gr. altınsa online olarak banka hesabından satıp hesabımıza tl.mi çevirtiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serden -- 18 Haziran 2022; 15:33:48 >
  • serden kullanıcısına yanıt

Altın hesabı açacaksın. Siteye üye olup, hesap numarani falan kayıt yaptıktan sonra altın alıyorsun. Transfer oluyor gram olarak

• Puanların son kullanım tarihini bilen var mı?

• Merhaba gerekenleri yapıp mı kampanyaya katılıyoruz yoksa kampanyaya katılıp mi gerekenleri yapıyoruz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bana para yattı bu vermiş olduğun otomatik ödeme talimatını değiştirsem farklı bir talimat versem sıkıntı olur mu

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.