Aynı durum bende var. Ne alaka bu şimdi ? Müşteri hizmetlerinin de bir şey bildiği yok. |
AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (33. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aynı durumdayım ben de. İletişimden yazdım ama bakalım ne olacak..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Gerçekleştirmiş olduğunuz kredi kartı başvurunuz bankamız kriterlerine uygun olmadığından olumlu değerlendirilememiştir." Diye bir e-posta aldım. Size onaylanmama sebebi olarak, direkt toplam limitiniz mi gösterilmişti? Eğer öyleyse benim red sebebini Borç/Limit oranına bağlıycam. @djoguzhan55 @EZEREY
-
diğer kartların limiti gösterildi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
internet bankacılığındaki yardım kısmından banka kartındaki puanın kredi kartına aktarılmasını istedim 444 2525 i aramamı söyledi. farklı bir yolu yokmu arayıp konuşmadan.
-
Artık 4442525 dışında hiçbir yerden puan aktarımı yapılamıyorquote:
Orijinalden alıntı: Turqieinternet bankacılığındaki yardım kısmından banka kartındaki puanın kredi kartına aktarılmasını istedim 444 2525 i aramamı söyledi. farklı bir yolu yokmu arayıp konuşmadan.
şu fatura talimati aklımı karıştırıyor,talimatı verdim iptalde etmem ama fatura çıkmıyor verdiğim talimata,yazlık evin elektrik-suyu bakalım neler olucak.
-
teşekkürler hocam.
bir de son olarak Akbank'ta akbank kart ve axess karta gelen puanlar kesin olarak silinmiyor değil mi. hem banka kartına 1.500 TL hem kredi kartına 1.000 TL kampanyası ile puanlar geldi de. hemen harcama yapayım diye kasmıyorum. sıkıntı olmasın sonra.
-
Skt belirtilmeyen puanlar silinmiyor lakin siz yine de sağlama olsun diye ya mh arayıp ya da juzdan uygulamasında canlı destek var oradan sorun ona göre aksiyon alırsınızquote:
Orijinalden alıntı: Turqieteşekkürler hocam.
bir de son olarak Akbank'ta akbank kart ve axess karta gelen puanlar kesin olarak silinmiyor değil mi. hem banka kartına 1.500 TL hem kredi kartına 1.000 TL kampanyası ile puanlar geldi de. hemen harcama yapayım diye kasmıyorum. sıkıntı olmasın sonra.
Eyvallah. SKT ibaresi göremedim ama bilmediğimden olabilir. Teyid etmekte fayda var.
Ayın 1inde tüm koşulları gerçekleştirdim uygulamada da öyle görünüyor ama hala chip para gelmedi. Benzer bir şey yaşayan var mı?
normalde tüm işlemler tamamlandığında birgün sonra hesaba geçiyor chip para
Bu ay fatura çıktımı hocam ? Faturam geldi başka bankadan direk ödeyeceğimde riske atmasam mı ? Talimat duruyor
-
Naptınız hocam ? Ne dönüş yaptı akbank
-
Bu ay da fatura çıkmadı hocam. Ama sorun da olmadı. Akbank Mobil uygulamada kampanyalar bölümünde en üstte bu kampanya gözüküyor, üstüne tıklayınca her ayki gorevlerin tamamlanıp tamamlanmadığını gösteriyor. Her ay baktığımda bir tek para girişi yapılması gereken hedef olarak gözüküyor, diğer hedefler yapılmış gözüküyor zaten. Siz de buradan kontrol edebilirsiniz her ay.
Bu kampanya nerede çıkıyor ? Annem ve babam akbanklı ancak yıllardır ne kartı ne hesabı ne mobil uygulamayı kullanmadılar. Biraz kurcaladım ancak göremedim, inaktif müşteri şartı geçerli değil mi artık ?
evet orada tamamladın olarak gözüküyor bendede,enparadan nakit ödemek istiyorum,akbankla çalışmak istemiyorum,allaha yakın bana uzak olsunlar ama yinede içimde kuşku var,görevlerde talimat verin olarak gözüküyor ve tamamlandı gözüküyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X