Şimdi Ara

AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.060
Cevap
48
Favori
112.664
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xmuratbeyx

bende bu kampanya ve kredı kartı kampanyasıyla 2500 chıp kazandım. ayrıca 3x 500 kampanyası dahılınde tendyoldan gram altın aldım . burdanda 150 tl chip para geldi toplamda 2650 tl kar . son yılların en sağlam kampanyası bu

Bu kampanya için ne zaman kayıt olmuştunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AsTraLL A kullanıcısına yanıt

peki talimatı versek başka yerden ödesek kata külleye gelirmiyiz ? sadece 5001 tlyi ay başı atıp geri çekme yapıcam başka bir işim olsun istemiyorum akbankla

• yıllık işlem sayısı seç

yıllık işlem hacmi seç

bunlar nedir.

• Turqie kullanıcısına yanıt

yılda kaç işlem yapacağınızı seçiyorsunuz önemsiz birini seçin geçin hocam.

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam eyvallah. Burada hiç kodu edilmemişti de anlayamamıştım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Üye oldum, kampanya koşullarını da okudum. 1 fatura talimatı ve her ay 5001 TL giriş yapmak yeterli sanırım (sonra çekebiliyorsun parayı, giriş olsun yeter). Doğru mudur? Öyleyse onay vereceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum1th kullanıcısına yanıt
    Bir de düşük de olsa ek hesap açmak lazım artı para dediği

Her ayın son 3 günü faizsiz artı para diyordu sanırım.

Acaba bu artı paranın limiti var mı? 50 TL falan açsak oluyor mu 😂

Ve açıp direkt kapatsak olur mu?

• Forum1th kullanıcısına yanıt
    Bence açık kalmalı. 500 TL açtım. Son 3 gün faizsiz çekim oluyor da bir de onunla uğraşmak gereksiz diye düşünüyorum.

Ha açıp kullanmazsak faiz almıyor doğal olarak. O zaman ben de 200 TL falan açar bırakırım. Teşekkür ederim hocam.

• Aynen durduğu sürece faiz olmaz. Rica ederim.

• Akbank banka kartına 1500 tl chip para yüklendi. Bunu free kredi kartıma aktarma yöntemi var mı. Param karta yükelemek istedim ama banka kartı olduğu için olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: mor1989

Akbank banka kartına 1500 tl chip para yüklendi. Bunu free kredi kartıma aktarma yöntemi var mı. Param karta yükelemek istedim ama banka kartı olduğu için olmadı
    Juzdana gir altta sohbeti başlat olacak oradan müşteri hizmetlerine yazın canlı destekten banka kartimdaki puanları kredi kartına aktarmak istiyorum deyin hemen aktarım işlemini yaparlar

• Yeni hesap açtım kredi kartı başvurusu bir türlü onaylanmadı ne biçim banka kaç güne onaylanıyor axess kredi kartı arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana 1000/200 verdi acaba cüzdan yüklemesi yapılsa oluyor mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kosesoysahin K kullanıcısına yanıt
    benim de onaylamadılar aradılar diğer kredi kartlarınızın limitlerini düşürürseniz limit tanımlar ve kartınızı göndeririz dediler bir ay içerisinde

• başka bankadanda kredi kartı limitinizi ikiye katlayalım onayınızla diye mesaj geliyor anlamadım ki

• EZEREY E kullanıcısına yanıt
    AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel)

banada böyle diyor enparada 24500 işte 13500 kredi kartım var başkada yok.

• 13ekimde kart başvurusu yaptım 1500ü kazandım ancak kartım gelmedi ne zaman gelir

• liveistodie L kullanıcısına yanıt

Chip sıkıntısı nedeniyle kredi kartının basılması epey geç oluyor gelmesi 1 ayı geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 26 Ekim 2022; 9:2:9 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.