< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (31. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
peki talimatı versek başka yerden ödesek kata külleye gelirmiyiz ? sadece 5001 tlyi ay başı atıp geri çekme yapıcam başka bir işim olsun istemiyorum akbankla
-
yıllık işlem sayısı seç
yıllık işlem hacmi seç
bunlar nedir.
-
yılda kaç işlem yapacağınızı seçiyorsunuz önemsiz birini seçin geçin hocam.
-
Teşekkür ederim hocam eyvallah. Burada hiç kodu edilmemişti de anlayamamıştım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üye oldum, kampanya koşullarını da okudum. 1 fatura talimatı ve her ay 5001 TL giriş yapmak yeterli sanırım (sonra çekebiliyorsun parayı, giriş olsun yeter). Doğru mudur? Öyleyse onay vereceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir de düşük de olsa ek hesap açmak lazım artı para dediği
Her ayın son 3 günü faizsiz artı para diyordu sanırım.
Acaba bu artı paranın limiti var mı? 50 TL falan açsak oluyor mu 😂
Ve açıp direkt kapatsak olur mu?
Bence açık kalmalı. 500 TL açtım. Son 3 gün faizsiz çekim oluyor da bir de onunla uğraşmak gereksiz diye düşünüyorum.
Ha açıp kullanmazsak faiz almıyor doğal olarak. O zaman ben de 200 TL falan açar bırakırım. Teşekkür ederim hocam.
Aynen durduğu sürece faiz olmaz. Rica ederim.
Akbank banka kartına 1500 tl chip para yüklendi. Bunu free kredi kartıma aktarma yöntemi var mı. Param karta yükelemek istedim ama banka kartı olduğu için olmadı
Juzdana gir altta sohbeti başlat olacak oradan müşteri hizmetlerine yazın canlı destekten banka kartimdaki puanları kredi kartına aktarmak istiyorum deyin hemen aktarım işlemini yaparlarquote:
Orijinalden alıntı: mor1989
Akbank banka kartına 1500 tl chip para yüklendi. Bunu free kredi kartıma aktarma yöntemi var mı. Param karta yükelemek istedim ama banka kartı olduğu için olmadı
Yeni hesap açtım kredi kartı başvurusu bir türlü onaylanmadı ne biçim banka kaç güne onaylanıyor axess kredi kartı arkadaşlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana 1000/200 verdi acaba cüzdan yüklemesi yapılsa oluyor mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benim de onaylamadılar aradılar diğer kredi kartlarınızın limitlerini düşürürseniz limit tanımlar ve kartınızı göndeririz dediler bir ay içerisinde
başka bankadanda kredi kartı limitinizi ikiye katlayalım onayınızla diye mesaj geliyor anlamadım ki
-
13ekimde kart başvurusu yaptım 1500ü kazandım ancak kartım gelmedi ne zaman gelir
Chip sıkıntısı nedeniyle kredi kartının basılması epey geç oluyor gelmesi 1 ayı geçiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 26 Ekim 2022; 9:2:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X