Şimdi Ara

AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.060
Cevap
48
Favori
112.662
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Benjamin_1985

Onu sadece Axess kartta yapabilirsin. Sadece Akbank kartı olan veya diğer banka kartlarında nasıl yapmayı planlıyorsun acaba merak ettim? 4 bankada hesabı ve kartları olan bana anlatırmısın?

Diğer banka kartı ile yapamazsın tabii ki benim burada bahsettiğim axess ve axess free ama banka kartı da var ise yine nakite çıkarırsın o ayrı 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Antinatalizm A kullanıcısına yanıt
    Bizide şubeye yönlendirdi emekli maaşını Akbank a taşıdık aynı zamanda. Kayıt açtım sonucu bekliyoruz. Ayrıca otm talimat için 500 tl yatırmadılar ona da kayıt açtık. Akbank burnunun dikine giden bir bankaya dönüşmüş. Eskiden müşteri memnuniyeti ön plandaydı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jayus kullanıcısına yanıt
    Maalesef temiz iş yapmıyorlar. Benim bahsim için sebepleri kimliği iyi çekemiyorsunuz diye yalan atıyorlar. Ayna gibi halbuki. Ben şunu gördüm. Akbank veya başka bir firma olsun. Bir şeyi yapmak istemiyorlarsa sanki doğru olan olması gereken oymuş gibi tavır sergiliyorlar. Bunun eğitimini almışlar heralde. Mesela bir tanıdığım vakıfbank şubesinden hesap açmak istedi. 33 lira hesap açma ücreti istemişler. Başka şubeye gidip ücretsiz bir şekilde açtı. Eğer açmasaydı konuyu Btk'ya taşıyacaktı. Devlet bankasını devlete şikayet edecektik :) Yani tuhaf tuhaf olaylarla karşılaşıyoruz. Doğru ile yanlışı kendimiz ayırt etmeliyiz. Başkasına bırakırsak haksızlığa uğrarız.

• bende bu kampanya ve kredı kartı kampanyasıyla 2500 chıp kazandım. ayrıca 3x 500 kampanyası dahılınde tendyoldan gram altın aldım . burdanda 150 tl chip para geldi toplamda 2650 tl kar . son yılların en sağlam kampanyası bu

• xmuratbeyx X kullanıcısına yanıt

Hangi satıcıdan aldınız hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu 1500 tl chippara ne zaman siliniyor müşteri temsilcisi ayın sonuna kafar kullanmanız lazım dedi doğru mu

• Anneme de uzun suredir Akbank kullanmıyoruz diye kampanya gelmiş ama ekşi hesap için şubeye çağırıyor annem ev hanimi bu zamana kadar sigorta kredi vb kullanmadj eğer acmiyorlarsa yarin bosuna uğraşmayayim bari veya yöntemi var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlislikla 1200 taahhüt ettim. 1500 e cevirme sansi yok mu :)) yazik oldu 300 liraya. Guzel kampanya bu arada.

• ustalar selam, trendyoldan bu chipi nasıl kullanacağız ne altın ne giyim ben chip para ile öde seçeneğine ulaşamadım

• zonguldakspor67 Z kullanıcısına yanıt
    Kredi kartın war ise oraya aktar dilediğin yerde k. Kartınla harcama yap ve chip paranla sil.

• Dostlar, talimat verdigimiz faturada ilk ay ödeme yaptiktan sonra, diger aylarda fatura tutarı oluşmaz ve ödeme yapılmazsa kampanya şartları yönünden sıkıntı olusur mu? Gectigimiz aylarda bu durumda olup da sorun olmadığını teyit edebilecek biri var mi?

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

kredi kartım yok malesef verelim diye arıyorlar ama çok sıcak bakmadım açıkcası.kıyafet fiyatları uçtu malum en azından chiplerle parça parça bişeyler almaktı amacım.nasıl yaparım yardımcı olan olursa çok sevinirim

• zonguldakspor67 Z kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadada geciyor. Oradan harcayabilirsin ne ararsan da var büyük platform

• Bu kampanya hala devam ediyor mu?

• mmavcu kullanıcısına yanıt
    Bende dün akşam hepsiburada davet kodu ile akbank’a üye oldum. Acaba kampanya’dan yararlanabiliyor muyum bilen var mı?

Edit: Tam mesajı attıktan sonra, akbank uygulamasında kampanya önüme çıktı ve katıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kru3gerBey -- 21 Ekim 2022; 22:54:1 >
  • GK Kara Murat kullanıcısına yanıt

Ben 3 ay önce 1 telefon ve 1 doğalgaz faturası otomatik fatura ödeme talimatı verdim. Telefon faturası her ay geliyor ödüyorum ama doğalgaz harcaması belli bir miktarı geçmeyince gelmiyor 1 ay geliyor 1 ay gelmiyor.Geldikçe ödüyorum. Sorun çıkmadı.

• yeni akbanklı olup hepsiburada indirimini alacağım,sizce chip para dahamı avantajlı ?

edit:mobilden herşeyi tamamladım 38 bin tl onaylı kartda çıktı ama sonda hata verdi kapattım tekrar üye olmaya çalıştım bu seferde şubeye çağırdı beni inanılmaz.

edit2:başvuruyu tekrardan baştan yapıp,kayıt oldum bu sefer bağladı müşteri temsilcisne, konuştuk onayladık,şifre olarak sms gelicek dedi tamam dedim görüntülü çağrıyı kapadım ama sms gelmedi bu seferde şifremi unuttum diyorum şubeye çağırıyor yine ya bunlar şakamı

AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 22 Ekim 2022; 16:2:47 >

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

Cevabiniz icin teşekkürler hocam.

• Bu şekilde hesap açıp hesap kartı ve ek hesap sahibi olup otomatik ödeme talimatı verilecek. Kredi kartı istesek yine aidatlı şekilde kart kullanabileceğiz sanırım bu şekilde kampanyanın kredi kartı ile bir ilgisi yok

• Bu kampanya devam ediyor mu

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.