< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (29. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
AKBANK KODUMLA ÜYE OLANA 150 TL VERİLECEKTİR
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
15 ekime kadar artı parayı faizsiz kullanabilirsiniz diye mesaj geldi ama kredi taksidi ödemesi için eksik kalan kısmı tamamlamak için hesaptaki nakite akrarıp nasıl ödeyebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1500 TL Chip para kampanyası devam ediyor mu? Yeni akbanklı olana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet
Akbank çok uyanık ve kötü bir banka. Anneme referans kodu ile davet edeyim dedim. Tüm işlemleri yaptık. Görüntülü görüşme esnasında 2 farklı temsilci ile denedik. İşlemlere burdan devam edilmiyor diyip şubeye yönlendiriyorlar. Şu chip para muhabbetini belli ki kazansın istemiyorlar.
Akbank yukardaki sitemimi duymuş olacak ki 1500₺ chip para kampanyasına beni uygun gördü gereken şartları sağladım. Şimdi kartın gelmesini ve chiplerin yatmasını bekliyorum :)
Hala devam ediyor mu kampanya? Kampanyalar bölümunde gözükmüyor?
1,500.00 chip-para odulunuz **** ile biten Akbank Kartiniza yuklenmistir. Mutlu gunler dileriz. Bu şekilde sms aldım.
Bende tosla uygulamasında akbanklı ol 1000 TL Kazan reklamı ile üye oldum.bu 1000 TL yi gerçekten veriyormu?bundan sonra yapmam gereken buşey varmı?
Hocam ev hanımından ziyade kişi daha önceden düzenli kredili ürün kullandı mı?
Ekran görüntüleri falan al eğer yok şöyle böyle derlerseler bddk’ya en azından şikayet edip, chip paranı alabilirsin
Kayıtlı başka kredi kartı bulunmuyor
Şansınızı deneyin geliri yüksek girin.
Chip para harcayacak yer bulamayanlara tavsiyem PUANHARCA adlı bir uygulama var. Harika bir program tüm bankalardaki kartlarının puanları birleştirip hediye çekine çeviriyor. Ben A101 hediye çekine çevirdim ve kullandım, A101 ücretsiz. Diğer işyerlerinin hediye çekine farklı miktarlarda ücret talep ediyor.
-
Eğer kredi kartın var ise istediğin yerde harcayıp ertesi günü chip ile silebilirsin öyle uygulamalara gerek yok bence👍quote:
Orijinalden alıntı: Benjamin_1985Chip para harcayacak yer bulamayanlara tavsiyem PUANHARCA adlı bir uygulama var. Harika bir program tüm bankalardaki kartlarının puanları birleştirip hediye çekine çeviriyor. Ben A101 hediye çekine çevirdim ve kullandım, A101 ücretsiz. Diğer işyerlerinin hediye çekine farklı miktarlarda ücret talep ediyor.
Onu sadece Axess kartta yapabilirsin. Sadece Akbank kartı olan veya diğer banka kartlarında nasıl yapmayı planlıyorsun acaba merak ettim? 4 bankada hesabı ve kartları olan bana anlatırmısın?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X