Arkadaşlar sıfırdan akbank müşterisi olarak kampanyaya katılmak için illa NFC 'li telefon mu gerekiyor? Yeni kimilik ve ama telefon NFC'li değil. Nasıl katılacağız? Şubeden direkt yapsak olmaz çünkü kampanya şartlarında mobilden olacaksınız demişler. |
AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (27. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Gerekli olmamali, iPhone lardaki NFCyi bu amaçla kullanmıyorsunuz. Fotoğrafı cek ilerle diyor. Android sürümünde böyle bi secenek var mı bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şubeden olmuyor.Mobil görüşme sonuçlandıktan sonra eksik kalan kısımları bankadan devam edebiliyorsunuz.
Benim telefonum ncf li değil akbanka görüntülü görüşme ile başvuru yaptım.Tebe de aynı şekilde mobilden başvurmuştum telefonunuz ncf özelliği varmı dedi yok dedim onda da akbanktada 1 tl gibi gönderdikleri ibana sizin adınıza olan başka hesaptan eft yapıyorsunuz.Geri iade ediyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 10 Ağustos 2022; 14:7:1 > -
ben müşteri olurken geçen ay kimliği okuttum telefona nfc ile cihaz iphone
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar emekli maaş promosyonu ile bu kampanya birleşir mi yeni hesap açsak
Önce mobilden 1500 tl chippara kampanyasına katılın bir kaç gün sonra emekli maaşınızı taşıyın ben öyle yaptım.
Hocam kampanyanın tanımlanması için hesabın mobilden mi açılması gerekiyor.
Evet hocam
Son adımda sorun yaşıyorum. Geçici şifre sms olarak geliyor. Kendi şifremi belirliyorum sonrasında hata veriyor.
Acaba hafta sonu diye olabilir mi?
her şeyi yaptık ettik son aşamada bankaya yönlendirdi..chip parayı vermemek için bahane arıyolar sanki..
-
Geçen ay yeni akbankli olup Axess alana hepsiburadada falan iade veriyorlardı. Kart aldık hepsiburadadan harcadık 5 tane 500 500 lira iade gelmedi. 21 temmuzda kayıt açtım sonuç yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şubeye gittiniz mi hocam? ne dediler
-
aylık 5000 gönderirken eft şartı var mı yoksa atm den 5100 yatırsak olur mu?
Selamlar arkadaşlar kazanılan chip paraların son kullanım tarihi nedir? Ben arayamıyorum müşteri hizmetlerini. Hesabın sahibi yanımda olmadığı için soramiyorum. Yakın zamanda arayıp soran oldu mu?
Skt yok
3 hafta kadar önce mh leri ile telefonda görüştüm.Chip para son kullanma tarihinin 31.12.2022 olduğunu söyledi.
Kimseyi de mağdur etmek istemem emin olmak isteyen arkadaş mh leri ile görüşsün mağdur olmasın.
-
Kampanyaya katıldım 1 Ağustosda 5000 tl üzeri eft yapmıştım.Mobilde kampanyalar kısmında kalan 11 ay gözüküyor bugün için gün sonuna kadar para yatırmanız gerekiyor diyor.Yarin aksilik olmazsa emekli maaşım yeni taşıdığım Akbanka yatacak.Müdür bey hesaba tekrar para yatırmanıza gerek yok dedi.Bakalım sayaç değişecekmi?Değişmezse biraz saçma olacak ama kampanyayı riske atmamak için yarin maaş yatınca başka hesabıma eft yapıp tekrar akbanka eft yapacağım. Benim durumumda olan varmı?Benden daha önce kampanyaya katılan arkadaşlar siz nasıl yaptınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 31 Ağustos 2022; 22:36:18 >
Bu kampanyada chippara ne zaman yatıyor arkadaşlar? Şartlar sağlandı ama henuz yatan olmadi.
1 iş günü sonrası sms ile bildiriliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X