Şimdi Ara

AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.060
Cevap
48
Favori
112.658
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Forum1th

Bu mesaj silindi.
    He he oluyor ama ben senin yerinde olsam buraya sormam gizli bilgi bu bankaya sor bakalım ne cevap verecekler? 🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben bu kampanyaya katılmıştım. Ödüllerim arasında ücretsiz havale eft vardı. Bugün pazar diye hemen 2,44 nöbetçi transfer ücreti kesildi. Ne büyük zahmet etmişler öyle. Adamlar benim için nöbet tutmuş. Akbank kartımı cüzdanımdan çıkartıyorum.

• oranları değiştirmişler

• 3.000 – 4.000 TL arasında bakiye aktarılması halinde 100 TL chip-para
    • 4.000 – 5.000 TL arasında bakiye aktarılması halinde 1.200 TL chip-para
    • 5.000 – 15.000 TL arasında bakiye aktarılması halinde 2.500 TL chip-para
    • 15.000 – 25.000 TL arasında bakiye aktarılması halinde 3.500 TL chip-para
    • 25.000 TL üzerinde bakiye aktarılması halinde ise 5.000 TL chip-para
  • kerimberk35 kullanıcısına yanıt

biz 5001 olayına başladık 3 aydır, bize yaramaz heralde bu yeni rakamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Turqie

biz 5001 olayına başladık 3 aydır, bize yaramaz heralde bu yeni rakamlar

Hocam merhaba. Her ay yüklediğiniz 5001 TL geri çekilebiliyor mu yoksa baştan itibaren içeridemi tutuyorsunuz? Yani her ay yeni para mı gönderiyorsunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Quidditch06 Q kullanıcısına yanıt

ilk yuklediğim gerekmediği için orada bıraktım, 2.ay geri çekip attım oldu, xxx gün kalacak diye bir şey yok. girince tamamlandı'yı görüp çekebiliyorsun.

• quote:

ilk yuklediğim gerekmediği için orada bıraktım, 2.ay geri çekip attım oldu, xxx gün kalacak diye bir şey yok. girince tamamlandı'yı görüp çekebiliyorsun.

Teşekkür ederim hocam. Bende ilk kez Akbank lı olacağım. Kredi kartı da şart değil galiba. Akbank kart diyor banka kartı diye biliyorum.

Artıpara
    Akbank kart
    Para gönderme

Bende başvurayım bakalım

• kerimberk35 kullanıcısına yanıt
    2 gün önce yararlandık 1000 TL chip paradan olduk zarar resmen…

Evet. Kredi kartı bunun için gerekmiyor. Ayrı bir kampanya vardı 1000 TL chip-para onun için kart aldik biz. O kampanya bitti sanırım.

• quote:

Evet. Kredi kartı bunun için gerekmiyor. Ayrı bir kampanya vardı 1000 TL chip-para onun için kart aldik biz. O kampanya bitti sanırım.
    Şuanda da var o kampanya 1000/200 galiba. Onu da alırım olmazsa. Başka kampanya var mı acaba? :)

Alınca zaten bir çok kampanyası çıkıyor. Bunların dışında kısa zamanda 500 TL nin üzerinde kampanya yararlandım. Sana özel vb kampanyalsr geliyor. İlk yıl kart aidatı yok diye okudum şimdilik gelmedi. Platinium kart geldi . 2 tane otomatik ödeme verince havale ücreti olmadı. Bildiklerim bunlar.

• akbank hesaba elektrik faturası tanımlı 2 adet telefon faturası da kredi kartına tanımlı elektrik faturasını iptal edersem kampayadan çıkarırlar mı

• Kendim zamanında 5001 tl hesaba giriş 1600 tl chip para almıştım şimdi yeni açtığınız eşimin akbankına da gelmiş bu kampanya 25000 transfere kadar 5000 chip para veriyordu tek seferde o kadar atamam diye 5000-15000 seçtim 5001 tl attım geri çektim tamamlandı diyor yarın gelir mi chip para

• Ciddi ayıp ettin Akbank....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

Görevler tamamsa gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutarı güncelleyemiyormuyuz ya 5000den girmiştik bizde 3 ay oluyo :(

• kRaL_1907 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada daki gram altını nasıl bankaya atıyoruz nasıl nakite çeviriyoruz?

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.